AARHUS HF OG VUC

Vi blev fra start mødt af et stort engagement, og det er tydeligt, at Komunikado oprigtigt interesserer sig for undervisningssektoren og de udfordringer, vi i praksis står med i dagligdagen. 

Erik Højerslev

Head of Communications

186

%

Flere konverteringer

41

%

Mindre bouncerate

62

%

Flere mål opnået

Udfordring

Aarhus HF og VUC stod med et forældet website, som ikke gav uddannelsesinstitutionen en stærk identitet - og hvor brugeroplevelsen var temmelig tvivlsom.

Løsning

Sammen med Aarhus HF og VUC har vi skabt en ny visuel identitet, hvor der har været fokus på at sætte en positiv og imødekommende stemning lige fra første øjeblik. Den nye hjemmeside er baseret på Drupal.

Resultat

Det nye website blev lanceret i februar 2018 og allerede inden for de først 6 måneder var konverteringerne steget mere end 150%. Samtidig er websitet i sommeren 2018 blevet præmieret med en flot Bronze Award til Splash Award 2018.

Det har vi skabt:

  1. Ny visuel identitet

    Aarhus HF og VUC har fået et nyt og moderne visuelt udtryk. Der er udviklet nye farveskemaer til hver af de forskellige uddannelses-områder. Dertil er der kommet nye typografier med fokus på skandinavisk ophav og letlæselighed.

  2. Responsivt website

    Vi har udviklet en omfattende ny portal til Aarhus HF og VUC, hvor der er skabt små universer til hvert uddannelsesområde. Hele portalen er opbygget modulært, hvilket gør det nemt for medarbejdere på Aarhus HF og VUC at oprette og vedligeholde det omfattende indhold.

Det siger Aarhus HF og VUC:

,