B2B webshop

Driver du en B2B virksomhed, og har du brug for en B2B webshop? Så er du kommet det rigtige sted. Hos Komunikado specialiserer vi os inden for webshopudvikling, og vi er med dig hele vejen fra start til det færdige produkt.

Derfor skal Komunikado hjælpe dig med din B2B webshop:

Vi har drevet digitalt bureau i 10 år

Vi har eksisteret siden 2009, hvilket betyder, at vi ved, hvad vi laver. Det sikrer dig de bedste løsninger til din webshop. Vores egne danske eksperter er klar til at levere kvalitetssikrede og målbare løsninger til dig.

Du får et responsivt design

Når vi skal designe en professionel B2B webshop til dig, kommer vi hele vejen rundt. Det betyder, at du ikke kun på computeren får et lækkert og funktionelt design, det gælder også på tablet og smartphone.

Vi er i øjenhøjde med dig

Vi er et mindre lokalt bureau, og det gør, at vi har et nært sammenhold mellem de forskellige faggrupper. Opgaverne bliver løst hurtigt, fordi vi let kan snakke sammen. Og hos os er du altid velkommen forbi til en status.

Vi arbejder helhedsorienteret

Vores projekter tager udgangspunkt i, at vi først og fremmest får en grundig forståelse for din forretning. Det betyder, at vi på den måde ved præcis, hvad du har behov for på din B2B webshop, og derved kan vi udvikle de bedste løsninger til dig. 

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Lad os hjælpe dig med din B2B webshop

Hvad enten du allerede har en B2B webshop, som blot trænger til en opdatering, eller du står og skal have lavet en ny, så er vi klar til at hjælpe. At etablere en ny webshop er en stor beslutning, og vi ved, hvor vigtigt det er, at I vælger den rigtig løsning fra start.

 

Hos Komunikado har vi flere års erfaring inde for forskellige CMS-systemer, og derfor kan vi garanteret også hjælpe jer. For os er det vigtigt, at I er med hele vejen, og at den færdige webshop repræsenterer jeres ønsker og behov. 

 

Vi ved også, hvor vigtigt det er, at jeres B2B webshop også fungerer på mobil og tablet. Også det har vi naturligvis styr på.

 

Vi har hjulpet mange virksomheder med webshops de sidste 10 år, og vores egne danske eksperter brænder for at give jer en god oplevelse. Vi hjælper jer hele vejen igennem, fra startfasen og til eksekveringen af jeres nye webshop. Desuden hjælper vi også gerne drift og hosting.