B2C webshop

Få en skræddersyet B2C webshop med fokus på salg og høj fleksibilitet, som er tilpasset jeres behov og ønsker.

Derfor skal vi hjælpe dig med din webshop:

Vi designer professionelt

Designet er din webshops visitkort. Det er det første, der møder dine kunder, og det har stor indvirkning på dine kunder købsoplevelse. Derfor er designet et vigtigt step for en succesrig B2C webshop. Hos Komunikado skaber vi overskuelige og inspirerende webuniverser, som gør kunderne interesserede og hjælper dem til at foretage de, der giver værdi for din webshop.

Vi skræddersyer B2C webshop til jeres behov

Ikke to webshops er ens. Derfor er det vigtigt for os, at jeres behov bliver hørt og kan genkendes i det færdige produkt. Derfor gør vi også meget ud af at sætte os grundigt ind i jeres forretning, inden vi designer en webshop. Der har I mulighed for at komme med jeres indspark og ønsker, så jeres webshop afspejler jer.

Nå ud til endnu flere med SEO

SEO er den proces, der gør, at din webshop kommer højere op i de organiske søgeresultater på Google. Webshops som er SEO optimeret, konverterer i gennemsnit 65 procent bedre end de, der ikke er. Det betyder, at du kan forvente mere trafik på din webshop og forhåbentlig mere salg ved hjælp af SEO-optimering. Også det kan vi hos Komunikado hjælpe med.

Vi har over 10 års erfaring

Med 10 års erfaring er vi et bureau, der har styr på det, vi laver. Vi har stor erfaring med B2C webshops og ved, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Vores medarbejdere er erfarne inden for branchen, og de lægger en dyd i, at du bliver tilfreds med vores arbejde. 

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder:

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Lad os hjælpe dig til succes

Hvad enten du allerede har en webshop, som blot trænger til en opdatering, eller du står og skal have lavet en ny, så er vi klar til at hjælpe. At etablere en ny webshop er en stor beslutning, og vi ved, hvor vigtigt det er, at I vælger den rigtig løsning fra start. Det vil vi rigtig gerne hjælpe med, så din B2C webshop bliver en god og succesrig oplevelse.

 

Hos Komunikado har vi flere års erfaring inde for forskellige CMS-systemer, og derfor kan vi sikkert også hjælpe jer. Vi går mere op i, at I er med hele vejen, og at den færdige webshop repræsenterer jeres ønsker og behov. 

 

Vi har hjulpet mange virksomheder med webshops de sidste 10 år, og vores egne danske eksperter brænder for at give jer en god oplevelse. Vi hjælper jer hele vejen igennem, fra startfasen og til eksekveringen af jeres nye webshop. Desuden hjælper vi også gerne med drift og hosting.