Bichel Vine

35

%

Større omsætning

4

%

STØRRE KONVERTERINGSRATE

470

mere salg via Adwords

Udfordring

Bichel Vine skulle havde i 2017 behov for at videreudvikle og optimere såvel website som webshop, der var blevet udviklet i Drupal 7 med en overbygning i Drupal Commerce.

Der var en række tekniske udfordringer samtidig med at Bichel ønskede at sidens univers skulle udvikles så det bedre passede med den kvalitet man møder i butikkerne og produkterne.

Løsning

Komunikado igangsatte et grundigt analysearbejde, der indebar en fuldstændig kortlægning af kunderejsen både før og efter køb. 

Samtidig blev der iværksat en større ændring i datastrukturerne, så det blev lettere at integrere forskellige typer af data.

På basis af analysen er der året igennem blevet arbejdet intenst med at forbedre brugeroplevelsen og gøre Bichels univers endnu mere indbydende. 

Resultat

Allerede i oktober 2018 har vi præsteret to-cifrede vækstrater i omsætning og salg sammenlignet med året forinden. På nuværende tidspunkt er vi fortsat i gang med at forbedre hele kunderejsen og der er meget mere i vente.

Det har vi foretaget:

  1. Konverterings-optimering

    På baggrund af en grundig analyse af såvel website som webshop har vi siden starten af 2018 foretaget løbende optimeringer. 

  2. Adwords-optimering

    I midten af 2018 indledte vi en proces med at optimere Adwords med henblik på at øge omsætningen og sikre en større indtjening pr. brugt marketingkrone.Det har foreløbigt øget omsætningen af Adwords med 470%!

  3. Forbedret design

    Vi har løbende arbejdet med at optimere webshoppens visuelle udtryk ligesom vi arbejder intensivt med at forbedre kunderejsen.