Digitalt bureau

Vi er et digitalt bureau, som er specialister inden for webdesign, programmering og markedsføring.

Derfor skal Komunikado være dit digitale bureau:

Vi har drevet digitalt bureau i 10 år

Komunikado har eksisteret siden 2009. Det betyder, at vi har 10 års erfaring som digitalt bureau. Derfor ved vi, hvad vi er dygtige til, og det er det, som sikrer dig, at du får de bedste løsninger til dit website. Vores egne danske eksperter er klar til at levere kvalitetssikrede og målbare løsninger til dig.

Vi arbejder helhedsorienteret

Vores projekter tager udgangspunkt i, at vi først og fremmest får en grundig forståelse for din forretning. Det betyder, at vi kan hjælpe dig allerede fra konceptudviklingens start og til markedsføringen af den færdige løsning.

Vi er i øjenhøjde med dig

Vi er et mindre bureau, og det betyder, at vi har et nært sammenhold mellem de forskellige faggrupper. Det gør, at alle udfordringer bliver løst hurtigt, fordi vi let kan snakke sammen. Det betyder også, at du altid har mulighed for at komme forbi til en status.

Vi ser ud over landets grænser

Selvom vi er et lokalforankret team, kan du være helt sikker på, at vi altid har 100 procent styr på de nyeste trends og den nyeste forskning på markedet. Vi skeler i høj grad til udlandet, hvilket gør, at du som kunde hos os kan være sikker på, at dit website altid er up-to-date på de nyeste trends.

Se eksempler på, hvordan Komunikado har hjulpet andre:

Det siger vores kunder:

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.

Digitalt bureau med målbare og kvalitetssikrede løsninger

Vi sætter os ind i din forretning


Det gør vi, for at sikre os, at vi forstår netop din forretning, og hvad der gør den unik. På den måde kan vi levere kvalitetsløsninger, som passer til netop dit website. Hvis du vælger os som digitalt bureau, kan du som kunde være tryg ved, at dine værdier og koncepter skinner igennem, da vi designer vores løsninger til at passe til dig og ikke omvendt.

 

Sammen finder vi de bedste løsninger


Vi ønsker at være dit digitale bureau, som holder styr på dine sites. For at du kan få den helt rigtige løsning, stræber vi på, at vi sammen når til enighed om, hvor dit website skal hen. På den måde sikrer vi os, at vi leverer ordentlig kvalitet, som passer til dine behov.

 

Vi leverer professionel og personlig service 


Vi går højt op i at tilbyde dig personlig service. Men samtidig går vi ikke på kompromis med professionalitet og kvalitet, når du mangler hjælp til digitale løsninger. For os er det vigtigste vores kunder. Vi har over 200 dedikerede og tilfredse kunder, og vi stræber efter, at du skal være tilfreds fra start til slut.