Drupal ekspert i Aarhus

Et afgørende succeskriterium for at komme godt i mål med en Drupal-løsning er valget af partner. For en optimal løsning bør du vælge en Drupal-ekspert med flere års erfaring.

Derfor er vi dit Drupal-bureau

10 år Drupal- erfaring

Hos Komunikado er vi Drupal-eksperter og vi udfører alt lige fra konsulentydelser til store, komplekse løsninger. Vi har 10 års erfaring med Drupal-udvikling og har arbejdet med både Drupal 5, 6, 7 og 8.

Vi er medlem af DrupalPro

Komunikado er mangeårigt medlem af DrupalPro i Danmark. Det betyder, at vi aktivt støtter op om Drupals community og de etiske retningslinjer vi er blevet enige om i branchen.

Eget Drupal hosting setup

Sammen med førende eksperter har vi i mange år hostet Drupal-løsninger både i mindre skala og på enterprise niveau.

Vi er et seriøst Drupal-bureau

Hos os er det et krav for vores udviklere at de mestrer Drupal og arbejder i overensstemmelse med Best Practise for hvordan man udvikler Drupal.

Se hvordan vi skaber glade kunder og øget indtjening med godt webdesign

Derfor skal du vælge Drupal

Drupal er flere gange blevet præmieret som verdens bedste Content Management System (CMS). Det er der flere årsager til, men det er især værd at fremhæve, at Drupals stærke kerne er meget velegnet til komplekse løsninger, samtidig med at systemet er brugervenligt og nemt at vedligeholde.
 

Den seneste udgave af Drupal 8.6 er den bedste Drupal til dato fordi den er:

  • Skalerbar og fremtidssikret
  • Lynhurtig
  • Byder på mange innovative funktioner
  • Understøttes over hele verden

Drupal er sikkert og skalerbart

Drupal  er flere gange blevet præmieret som verdens bedste CMS. Det er der flere årsager til, men det er især værd at fremhæve, at Drupals stærke kerne er meget velegnet til komplekse løsninger, samtidig med at systemet er  brugervenligt og nemt at vedligeholde. 
 

Drupal er excellerer især når det drejer sig om større webportaler med integration til f.eks. intranet, webshops eller communities.  Derudover har systemet en sublim understøttelse af flere sprog hvilket gør det velegnet til international markedsføring.
 

Med Drupal kan du være sikker på, at du til enhver tid har et fremtidssikret system, hvor der fremadrettet vil blive udviklet nye moduler, nye sikkerhedsopdateringer samt ny funktionalitet. 

Det siger vores kunder:

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases