Drupal 8 hosting

Hos Komunikado kan du også få hjælp til hosting, så du bliver fri for at skulle tænke på backup, sikkerhedsopdateringer af styresystemet og lignende. Det kan du trygt overlade til os.

Derfor skal Komunikado hoste dit Drupal 8 system:

Vi har over 10 års erfaring

Hos Komunikado er vi Drupal-eksperter og vi udfører alt lige fra konsulentydelser til store, komplekse løsninger. Vi har 10 års erfaring med Drupal-udvikling og har arbejdet med både Drupal 5, 6, 7 og 8.

Vi opdaterer altid systemerne

Vores systemer er altid fuldt up-to-date, for at du kan sikre dig den optimale sikkerhed for dine websites. Sammen med førende eksperter har vi i mange år hostet Drupal-løsninger i mindre skala og på enterprise niveau. Hvilket gør, at vi har vores et Drupal hosting setup.

Vi har styr på sikkerheden

Den hyppigste årsag til hackerangreb skyldes manglende opdateringer. Derfor sørger vi for konstant opdaterede applikationer, samtidig med at vi gør brug af state-of-the-art proaktive wirewalls og så er vi 100% GDPR compliant. På den måde holder vi uønskede gæster ude.

Vi sørger for hurtig og stabil hosting

Vi kan med vores unikke setup gendanne hele din løsning på 15 - 30 minutter på en ny server, hvis uheldet skulle være ude, så du f.eks. ikke går glip af Black Friday salg. Fire gange dagligt sørger vi for at tage back-up af dine sites.

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder:

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Derfor skal du vælge Drupal:

Drupal er flere gange blevet præmieret som verdens bedste Content Management System (CMS). Det er der flere årsager til, men det er især værd at fremhæve, at Drupals stærke kerne er meget velegnet til komplekse løsninger, samtidig med at systemet er brugervenligt og nemt at vedligeholde.

 

Drupal fungerer specielt godt, når det drejer sig om større webportaler med integration til eksempelvis intranet, webshops eller communities. Derudover understøtter systemet flere sprog, hvilket gør det velegnet til international markedsføring.

 

Den seneste udgave af Drupal, 8.6, er den bedste Drupal til dato fordi den er:

 

•    Skalerbar og fremtidssikret
•    Lynhurtig
•    Byder på mange innovative funktioner
•    Understøttes over hele verden


I og med at Drupal er så stor en CMS, betyder det også, at det konstant er i udvikling med funktionalitet, moduler eller sikkerhedsopdateringer.

 

Lad din Drupal 8 hosting være hos Komunikado – så kan du koncentrere dig om det, du er god til, mens vi sørger for, at alt på dit site spiller.

 

Komunikado tager hosting alvorligt:

 

Hos Komunikado tager vi i den grad sikkerhed seriøst. Derfor er vi også den eneste Acunetix-partner i Danmark (link) samtidig med at vores hosting-setup er etableret i samarbejde med nogle af verdens førende sikkerhedseksperter. 

 

Alle vores servere er placeret i nogle af Europas førende datacentre, hvilket indebærer at alt er 100% GDPR-compliant samtidig med at du er garanteret at dine data aldrig forlader EU.


Vores hosting-setup er opbygget efter princippet om fuld redudans, hvilket betyder, at går en server i stykker kan vi almindeligvis flytte din løsning inden for 10 min til en anden lign. server.

 

Vi har samtidig noget af det mest omfattende server-sikkerhed du finder i Danmark. Alle servere er beskyttet med to-faktor godkendelse, kan kun tilgås fra godkendte computere fra bestemte IP’er. 

 

Der er konstant overvågning af alle forsøg på angreb og vi blokerer proaktivt enhver form for fjendtlig handling rettet mod vores kunder.