Drupal Bureau

Hos Komunikado er vi eksperter i Drupal med flere års erfaring. Vi sikrer dig optimale løsninger, som passer til dine behov.

Derfor skal Komunikado være dit Drupal Bureau:

Vi har 10 års erfaring

Komunikado har eksisteret siden 2009. Det betyder, at vi med 10 års erfaring som Drupal-eksperter ved, hvad vi laver. Vores egne danske eksperter er klar til at levere kvalitetssikrede og målbare løsninger til dig. Vi hjælper med alt fra konsulentydelser til store, komplekse løsninger. Vi arbejder med både Drupal 5,6,7 og 8.

Vi er medlem af DrupalPro

Vi har i mange år været medlem af DrupalPro i Danmark. Det betyder, at vi aktivt støtter op om Drupals community og de etiske retningslinjer, vi er blevet enige om i branchen. For dig som kunde betyder det, at du kan stole på, at vi er 100 procent inde i, hvordan vi i branchen arbejder med Drupal. 

Vi har eget Drupal hosting setup

Vi har sammen med førende eksperter hostet Drupal-løsning i mange år. Det både på mindre skala og på enterprise niveau. Det betyder, at vi er 100 procent inde i vores setup, og du kan som kunde regne med, at vi på baggrund af det finder de bedste løsninger til dig.

Vi er et seriøst bureau

Du kan være sikker på, at vi tager vores arbejde alvorligt. For os er det et krav, at vores udviklere mestrer Drupal og arbejder i overensstemmelse med Best Practise for, hvordan man udvikler Drupal. 

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder med en Drupal løsning

Our clients say

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.

Derfor skal du vælge Drupal

Lad Komunikado være dit Drupal Bureau, fordi Drupal flere gange er blevet kåret som verdens bedste CMS. Det er der flere grunde til, men en af de bærende er, at Drupals stærke kerne er meget velegnet til komplekse løsninger, mens systemet også er brugervenligt og nemt at vedligeholde.

 

Drupal fungerer specielt godt, når det drejer sig om større webportaler med integration til eksempelvis intranet, webshops eller communities. Derudover understøtter systemet flere sprog, hvilket gør det velegnet til international markedsføring.

 

I og med at Drupal er så stor en CMS, betyder det også, at det konstant er i udvikling med funktionalitet, moduler eller sikkerhedsopdateringer.