E-handel

Vi udvikler og optimerer B2C og B2B webshops med fokus på den gode brugeroplevelse. Det skaber målbare resultater og glade kunder

Vidste du?

At 54% af alle webshop-kunder køber via mobile enheder? Samtidig er Google de seneste år i stigende grad begyndt at rangere webshops ud fra hvor mobilvenlige de er. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at kunne tilbyde en optimal brugeroplevelse på tværs af forskellige typer af enheder. Vi er naturligvis også eksperter indenfor mobil e-handel.

Se hvordan vi skaber glade kunder og øget indtjening med godt webdesign

Derfor skal vi stå for din webshop:

Vores kunder har succes

Vi har fokus på kunderejsen

Vi måler og bruger vores data aktivt

Sådan hjælper vi dig til at få succes med e-handel 

Vi kan hjælpe dig til succes uanset om du skal bygge en helt ny webshop eller videreudvikle en eksisterende.


Vi tror på, at den bedste måde at gøre det på, er ved at vi starter med at sætte os grundigt ind i din forretning og i dine målgrupper – kun på den måde bliver vi i stand til at skabe en storytelling og et koncept, der på troværdig vis appellerer til kunder og giver dem lyst til at handle hos netop dig frem for hos konkurrenten. 


Første trin i processen er derfor at skaffe så meget data som muligt, typisk enten via dataanalyse eller forundersøgelser. Derefter går vi i gang med at udarbejdet et koncept og et visuelt udtryk, som vi løbende afprøver på målgruppen. 


Det er altafgørende for at få succes med e-handel, at man hele tiden optimerer, videreudvikler og forfiner sin webshop på basis af indsamlet data.

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.