Google Ads bureau

Drømmer I om at blive mere synlige online, så er Google Ads et godt sted at starte og derved få flere til at klikke sig ind på netop jeres website.

Derfor skal Komunikado hjælpe jer med Google Ads

Vi har over 10 års erfaring

Siden vi startede i 2009, har vi beskæftiget os med Google Ads. Der findes forskellige former for betalt markedsføring afhængigt af søgemaskine, men vi har længe haft gode erfaringer med Google Ads. Det betyder, at vi ved, både hvordan systemet fungerer, men også hvad det virker inden for betalt markedsføring generelt. 

Vi sætter os ind i jeres forretning

Når vi skal hjælpe jer med markedsføring via Google Ads, er det vigtigt, at vi ved, hvilken virksomhed I har, og hvad den står for. Det handler nemlig om at tænke som jeres kunder vil tænke, når vi opretter annoncer, og derfor sætter vi os grundigt ind i, hvad I kan tilbyde jeres kunder. Vi sørger for at følge jeres annoncer tæt og løbende opdatere dem, så de passer til jeres services.

Vi bruger selv Google Ads

Hos Komunikado tilbyder vi kun ydelser, vi kan stå inde for. Vi gør selv brug af Google Ads til egne annoncer og ved derfor, hvor effektivt et redskab det er. Derfor ved vi også, hvad der fungerer, og hvor vigtigt det er løbende at følge op på annoncerne for optimering. Du kan altså regne med at få en service, der virker, og at vi sørger for, at dine annoncer fungerer optimalt.

Langt størstedelen bruger Google

En undersøgelse foretaget af Net Marketshare viser, at 75% af alle søgninger foregår via Google. Derfor er Google Ads også en meget effektiv måde at nå sine kunder på. Det betyder, at uafhængigt af jeres produkt og jeres kunder, er der stor sandsynlighed for, at jeres produkter vil blive fundet via Ads annoncer.

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder:

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Hvorfor skal man bruge Google Ads?

Google Ads er en rigtig effektiv form for markedsføring, idet vi kan skræddersy annoncerne, så de passer til de services, I udbyder, samt sørge for at annoncerne bliver fundet af de relevante kunder.

Det kan vi, fordi vi selv bestemmer de ord og sætninger, I gerne vil findes på. Således at Google ved, at jeres annoncer er relevante for jeres kunder, når de søger på netop de ord og sætninger. Det er altså en effektiv måde at matche jer og jeres services med de rigtige kunder.
 

Hvordan fungerer Google Ads?

 

Gør man brug af Google Ads, fungerer det lidt som en budrunde til en aktion. Når vi opretter jeres annoncer, sætter vi en maks pris for, hvad I vil bruge på annoncerne. Derved kan vi altså styre annoncerne efter jeres budget. Budgettet er med til at afgøre, om jeres annoncer bliver valgt ud af Google. Derudover er der også andre afgørende faktorer som kvalitet af jeres website, hastighed af websitet samt hvor mobilvenligt det er, som afgør, hvordan Google prioriterer annoncerne. Hver gang en kunde Googler et ord eller en sætning, som matcher den, vi har valgt til jeres annonce, kører Google en budrunde mellem jeres annoncer og konkurrenters, og vælger så de annoncer, der samlet klarer det bedst i forhold til budget, og de andre førnævnte faktorer.

 

Lyder Google Ads som noget for jeres virksomhed, så lad os hjælpe jer. Vi tager gerne et uforpligtende møde og gennemgår jeres virksomhed for mulighederne via Google Ads.