Responsiv hjemmeside til

Kognitivgruppen

Vi udviklede en responsiv løsning til Munkebjerg Hotel, der fungerer på alle typer enheder.

Quote mark

Hjemmesiderne er alle responsive og funktionaliteten er i top

Læs mere

Skal du bruge hjælp? Så kontakt os på 70 25 25 49

Kort fortalt

Kognitivgruppen

Kognitivgruppen yder behandling og vejledning baseret på anerkendte metoder. Der ydes virtuelle tjenesteydelser for private og ekspertvejledning praktiserende.

Brief

Kognitivgruppen fik et nyt og velfungerende format til deres nye side. For at sikre værdiskabelsen fremstår hjemmesiden responsiv, funktionel og imødekommende, så alle besøgende let opnår overblik over praktisk information, ydelser og metoder. Tekst og struktur på siden er optimeret til at klare sig godt på Google-søgninger og konvertere leads til aftaler.    

Løsningen

Siden er opbygget intuitivt, så både besøgende og ejerne umiddelbart kan betjene og håndtere siden. Gennem siden kan kognitivgruppen nu sælge sine produkter til et langt bredere publikum end førhen.

Webshop

Komunikado har implementeret en webshopfunktionalitet, som gør virksomhedens ydelser let tilgængelige for kunderne.

25%

Flere besøgende

25%

Flere besøgende

25%

Flere besøgende

Kundeudtalelse

 

"Vi stod med et behov for en ny og værdiskabende side, der rækker ud til vores forskellige kundegrupper og også giver muligheder for at bestille let og enkelt direkte via siden.     

Komunikado stod klar med gode forslag til løsningen, som fungerer helt som den skal.  Vi er rigtig glade for resultatet og har været meget tilfredse med et godt og professionelt samarbejde."  

Morten Hecksher, specialist og aut. psykolog  

Kontakt Josua for at få en uforpligtende snak omkring Komunikados system Contenda til din virksomhed.

+45 70 25 25 49