Værdiskabende hjemmeside til

Kørekort Aarhus

Vi udviklede en responsiv løsning til Kørekort Aarhus, der henter kunder på alle typer enheder.

Quote mark

Hjemmesiderne er alle responsive og funktionaliteten er i top

Læs mere

Skal du bruge hjælp? Så kontakt os på 70 25 25 49

Kort fortalt

Om Kørekort Aarhus

Kørekort Aarhus er en særdeles konkurrencedygtig køreskole i Aarhus. Køreskolen giver kompetent og effektiv undervisning med den enkelte i fokus, der sikrer de bedste muligheder for at alle kommer hurtigt gennem forløbet.

Brief

Med indbydende billedmateriale og fokus på stærke salgsbudskaber fik kunden et site, der sælger bedre end konkurrenterne. Med effektiv søgemaskineoptimering ligger Kørekort Aarhus nu også først på Google på de relevante søgninger.

Løsningen

Kørekort Aarhus har fået en hjemmeside, der har overhalet konkurrenterne og nu er den mest avancerede. Komunikado har sørget for at design er det bedste i branchen og budskaberne er relevante i en grad der sammen med de skarpe tilbud tilskynder til at bestille. Se siden nedenfor.

25%

Flere besøgende

25%

Flere besøgende

25%

Flere besøgende

Kundeudtalelse

”Vi ville have en hjemmeside, der klart udtrykker, at vi er det mest attraktive sted at gå hen, når man søger et sted at tage kørekort. Komunikado leverede en spændende og velfungerende side, som kan alt det vi skal bruge. Hele designprocessen fungerede let, så projektet kom hurtigt i mål.”

Mehmet Sisman, indehaver.

Kontakt Josua for at få en uforpligtende snak omkring Komunikados Contenda til din virksomhed.

+45 70 25 25 49