Magento hosting

Med en optimeret Magento hosting bliver din webshop lynhurtig - det skaber højere konverteringsrater og flere salg! Hos os får du en seriøs samarbejdspartner, som brænder for at du får succes med Magento. 

Vælg Magento hosting hos Komunikado og få:

Optimeret  Magento hosting

Giv dine kunder den hurtigste og bedste købsoplevelse!Gennem de sidste 10 år har vi skabt en af Danmarks hurtigste Magento-hosting platforme. 

Ekstrem sikkerhed

Beskyt din webshop investering! I samarbejde med førende internationale eksperter, har vi udviklet en supersikker Magento-hosting, der sikrer dig og dine kunder den højeste sikkerhed.

4x daglig backup

Faktisk kan vi med vores unikke setup gendanne hele din løsning på 15 - 30 min på en ny server, hvis uheldet skulle være ude, så du f.eks. ikke går glip af Black Friday!

Varnish 6 og Redis 5

Vi kan som nogle af de eneste i Danmark tilbyde dig at optimere din Magento-hosting med både Varnish 6 og Redis 5, der sikrer at din webshop de bedste loadtider og hjælper til høje SEO-placeringer.

Det får du med en Magento hosting fra Komunikado

Hardware
Standard+
Premium

Dedikeret hardware 

?

Dedikerede vCPU kerner 

?

3 kerner

6 kerner

Hardware virtualisering 

?

RAM 

?

Min. 1 GB

Min. 2 GB

Plads og trafik
Standard+
Premium

NVMe SSD harddiske

?

Diskplads

?

15 GB

30 GB

Ubegrænset trafik

?

HW Raid 10 

?

Teknologi:
Standard+
Premium

Apache2 

?

PHP 7.2+ 

?

Opcache 

?

Varnish 6 

?

Redis 5 

?

Adgang og sikkerhed
Standard+
Premium

SSH-adgang 

?

HW Firewall 

?

DDoS beskyttelse 

?

Web Application Firewall 

?

Zero Day patching 

?

Support
Standard+
Premium

Dansk support 

?

Danske udviklere 

?

En professionel og stabil Magento-hosting er afgørende for at få succes med e-handel!

Hos Komunikado har vi arbejdet med Magento-hosting i over 10 år. Det indebærer, at vi ved præcis hvad der skal til for, at din Magento webshop fungerer i det daglige samt hvordan vi håndterer ekstraordinære situationer i forbindelse med f.eks. Black Friday, julemånedens indkøb eller januarudsalget.

 

Desværre ser vi ofte, at man vælger en billig Magento hosting, som så kollapser fuldstændigt fordi infrastrukturen ikke er stærkt nok.

 

Vores infrastruktur er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende eksperter inden for sikkerhed og Danmarks bedste folk inden for optimering af Open Source servere. 

 

Derfor kan du være sikker på, at når vi står for driften af din Magento webshop forbliver den online også i selv det mest pressede situationer - så kan du koncentrere dig om at sælge imens!

 

 

Det siger vores kunder:

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.