Magento Webbureau

Hos Komunikado er vi med over 10 års erfaring eksperter i Magento. Som dit Magento webbureau tilbyder vi dig den løsning, der matcher netop dine specifikationer, hvad end din webshop er stor eller lille.

Derfor skal Komunikado være dit Magentobureau:

Vi har over 10 års erfaring

Komunikado har eksisteret siden 2009. Det vil sige, at vi har over 10 års erfaring med Magento. Vores egne danske eksperter dygtiggør sig hele tiden, og du kan derfor regne med, at vi altid yder dig den bedste service. Vores ydelser er gennemtestede og kvalitetssikrede.

Vi har toptunet hardware

Magento stiller høje krav til serverens hardware. Derfor er alle vores servere udstyret med højtydende Intel Xeon processorer, rigeligt med ram og de nyeste NVMe SSD-diske. Derudover opererer vi med fuld redundans, hvilket betyder, at dit site forbliver online i selv de mest krævende perioder som eksempelvis Black Friday.

Vi har styr på sikkerheden

Det vigtigste ved online handel er sikkerhed. Når dine kunder handler på dit site, skal de med ro i maven kunne videregive personlige oplysninger. Vi bruger derfor udelukkende fuldt opdaterede systemer, som sikrer, at din webshop ikke får besøg af ubudne gæster. 

Vi arbejder professionelt og personligt

For os er det vigtigt at kunne tilbyde vores kunder en professionel og personlig oplevelse. Vi ønsker at skabe det bedste samarbejder til vores kunder, og det betyder, at vi ikke går på kompromis med hverken det personlige eller professionelle. Vi sørger for at have vores kunder med hele vejen.

Se, hvordan vi har hjulpet tidligere kunder:

Det siger vores kunder:

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.

Hvad er Magento og hvorfor os?

Hvad er Magento?

 

Magento er en Open Source løsning, som er gennemtestet af mange tusinde udviklere og webshopsejere igennem mange år. Magento er et moderne produkt, som allerede er blevet downloadet mere end fem millioner gange. Magento kan designes efter dine ønsker og behov, så det passer perfekt til dit site. 

 

 Hvorfor os?

 

Man får for det meste, hvad man betaler for. Og det gælder også for Magento webshop og hosting. Derfor kan det godt betale sig at vælge os som dit Magento webbureau. Grundet vores mange års erfaring ved vi, hvad der skal til, for at din Magento webshop fungerer både i almindelig dagligdag men også i ekstraordinære situationer, hvor der kræves noget mere at sitet.

 

Vores infrastruktur er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende eksperter inden for sikkerhed og Danmarks bedste folk inden for optimering af Open Source servere. 


Derfor kan du være sikker på, at når vi står for driften af din Magento webshop forbliver den online også i selv det mest pressede situationer - så kan du koncentrere dig om at sælge imens!