Magento webshop

Med 10 års erfaring med Magento webshop, sikrer vi dig trygge og stabile løsninger, som passer til dine behov.

Derfor skal Komunikado stå for din Magento webshop:

Vi har over 10 års erfaring

Med 10 års erfaring i Magento, er vi eksperter på området. Det betyder, at du kan regne med, at vores løsninger er gennemtestet, så du får det bedste resultat. Vores medarbejdere er erfarne inden for branchen, og de ligger en dyd i, at du bliver tilfreds med vores arbejde.

Vi er certificerede udviklere

Vi hos Komunikado er certificerede udviklere af Magento. Derfor kan du trygt overlade din webshop til os. Vi ved, hvad vi laver, og vi sikrer dig at dit site altid er up-to-date. På den måde er du sikker på, at din webshop fungerer hele året rundt.

Vores systemer er fuldt opdaterede

Vi arbejder kun i fuldt opdaterede systemer. Det betyder, at du undgår uønskede gæster, som hackere. Du kan derfor trygt overlade din webshop i vores hænder.

Vi arbejder professionelt og personligt

For os er det vigtigt at kunne tilbyde dig en både professionel og personlig oplevelse. Vi ønsker at skabe det bedste samarbejde med dig som kunde, og det betyder at vores professionalitet ikke går ud over den personlige kontakt. Du er altid velkommen til at give os et kald eller komme forbi. Vi sørger for at have dig med hele vejen.

Se, hvordan vi har designet Magento webshops til tidligere kunder

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Hvad er Magento?

Magento webshop er en Open Source løsning, som er gennemtestet af mange tusinde udviklere og webshopsejere igennem mange år. Magento er et moderne produkt, som allerede er blevet downloadet mere end fem millioner gange. Magento kan designes efter dine ønsker og behov, så det passer perfekt til dit site.

 

Hvorfor lige os?

Man får, hvad man betaler for - det gælder også for Magento webshop. Og derfor kan det godt betale sig for dig at vælge os til at styre din Magento webshop. Vi sikrer dig løsninger, som også klarer pressede situationer som Black Friday, januarudsalg og kø-tilbud, så dine kunder altid kan handle på webshoppen.

Vi tilbyder dig en sikker Magento løsning, som holder ubudne gæster væk fra din webshop, og som lever op til hardware-kravene og sikrer, at din webshop ikke kollapser.
Vi klarer det, vi er gode til og tager os godt af din webshop, så du kan koncentrere dig om det, du er god til.