Markedsføring på sociale medier

63 procent af danskerne anvender dagligt Facebook - stærkt forfulgt af andre sociale medier. Derved er de sociale medier et effektivt sted at nå kunder på. Og vi står klar til at hjælpe dig med netop det.

Derfor skal vi hjælpe dig med markedsføring på de sociale medier

Vi har styr på reglerne

Når du skal markedsføre på de sociale medier, er det ikke bare lige til. Vi har helt styr på, hvad der skal til, så du hurtigt og nemt får annoncer ud. 

Vi hjælper med målgrupper

At markedsføre på de sociale medier giver kun mening, hvis din kundeskare benytter sig af dem. Derudover er det vigtigt, at det der bliver formidlet til kunderne, er relevant for dem, ellers reagerer de ikke på det. Lad os hjælpe dig med en plan for, hvor det er værd at sætte ind.

Vi ser ud over landets grænser 

Selvom vi er et lokalforankret team, kan du være helt sikker på, at vi altid har 100 procent styr på de nyeste trends og den nyeste forskning på markedet. Vi skeler i høj grad til udlandet, hvilket gør, at du som kunde hos os kan være sikker på, at dit website altid er up-to-date på de nyeste trends.

Vi har drevet digitalt bureau i 10 år

Komunikado har eksisteret siden 2009. Det betyder, at vi har 10 års erfaring som digitalt bureau. Derfor ved vi, hvad vi er dygtige til, og det er det, som sikrer dig, at du får de bedste løsninger, når det kommer til markedsføring. 

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder:

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Derfor skal du markedsføre på de sociale medier

Sociale medier er efterhånden en integreret del af danskernes hverdag. Og der er ingen tvivl om, at langt de fleste målgrupper kan findes på de sociale medier - det handler bare om, at det kræver en individuel indsats til de forskellige målgrupper. 

 

Vælger du os til at hjælpe dig med markedsføring på sociale medier, vil vi først og fremmest definere et mål for din markedsføring. Det finder vi ud fra dit budget, din målgruppe og andre relevante faktorer. 

 

Når man annoncerer via sociale medier, handler det om at fokusere på, hvad dit website står for og på den måde øge salget ud fra jeres værdier og kendskab til jeres virksomhed.

 

Derudover handler det om at indholdet skal være relevant og up-to-date, så potentielle købere ikke går død i de samme outdatede annoncer.

Lad os stå for jeres annoncering og hjælpe jer med succes via de sociale medier.