Munkebjerg Hotel

Vi er meget glade for samarbejdet med Komunikado og kun mødt et stort engagement og initiativlyst. Vi glæder os til det fremadrettede samarbejde med Komunikado.

René Aarby Sørensen

Adm. Direktør

Udfordring

Munkebjerg Gruppen bestående af Munkebjerg Hotel, Hotel Opus Horsens, Hotel Vejlecenter, Avenue Hotel, Restaurant Tree-Top samt Børkop Vandmølle skulle have ny online-identitet.

Det var vigtigt, at der blev skabt en sammenhængende platform med et harmonisk visuelt udtryk, men hvor der samtidig var plads til forskellighed mellem de individuelle forretninger. 

Der var desuden fokus på at optimere brugeroplevelsen på tværs.

Løsning

Hjemmesiden byder på et væld af indbydende billeder og et behageligt design, som tydeligt videreformidler stedets kerneværdier. Samtidigt giver siden gennem sin opbygning et overskueligt overblik over hotellets mange muligheder. Siden har desuden en velfungerende webshop som forenkler arbejdsgangene og øger antallet af bestillinger.  

Resultat

Munkebjerg Hotel har fået ny stilfuld og responsiv hjemmeside. Denne indeholder blandt andet en effektiv webshop samt innovativ 3D-oversigt over hotellet med fokus på konference- og mødeplanlægning.

Det har vi skabt:

  1. fuldt responsivt website

    Der er udviklet et fuldt nyt responsivt webdesign, der fremhæver Munkebjerg Hotels kvaliteter, de lækre omgivelser og mange fine tilbud.

  2. Fuldt integreret booking

    Der er foretaget en integration med hotellets bookingssystem, som giver de besøgende mulighed for at booke deres ophold og pakker - uanset hvilken enhed i Munkebjerg Gruppen, de benytter.

  3. Fuld 3d-visualisering

    Der er udviklet en unik 3D-visualisering af hele Munkebjerg Hotel og dets omgivelser, som gør det let for gæster og samarbejdspartnere at danne sig et overblik over stedet og dets faciliteter.

Det siger Munkebjerg Hotel

,