Responsiv hjemmeside til

Pluss

Pluss har idag et unikt nyskabende og kommunikerende design.

Quote mark

Hjemmesiderne er alle responsive og funktionaliteten er i top

Læs mere

Skal du bruge hjælp? Så kontakt os på 70 25 25 49

Kort fortalt

Pluss

Pluss bistår virksomheder, organisationer og samfundsinstitutioner med at skabe og realisere deres potentialer via udvikling af gorvernance, strategi, ledelse og organisation. Dermed skabes overblik, beslutningsgrundlag og læring gennem evalueringer og strategiske analyser.

Brief

Pluss fik en yderst responsiv og skarp formidlingsportal, der hurtigt opdaterer brugeren med vigtig information om virksomhedens mangesidede forretningsområde ved brug af både design og tekst. Brugeren kan intuitivt og enkelt navigere sig frem til arbejdsområder, cases, kontaktinformation  

Løsningen

I samarbejde med Pluss har Komunikado skabt et responsivt og indbydende design, som med en nyskabende facon kommunikerer virksomhedens ydelser og forretningsområder.  

25%

Flere besøgende

25%

Flere besøgende

25%

Flere besøgende

Kundeudtalelse

Pluss er en managementkonsulentvirksomhed med godt 25 medarbejdere. Udfordringen var på en overskuelig måde at visualisere de kerneydelser og de forretningsområder, virksomheden har, så potentielle kunder bliver inspireret til at kontakte Pluss og nuværende kunder hurtigt og enkelt finder de informationer, de ønsker.

Et kreativt og dynamisk udviklingsforløb i tre måneder med konstant fokus på at være nyskabende grafisk og funktionelt, så vi i dag har fået internetplatform, der giver anderkendelse fra kunder og potentielle nye medarbejdere.

Jens Kristian Sommer PR- og kommunikationsansvarlig, Pluss

Kontakt Josua for at få en uforpligtende snak omkring Drupal til din virksomhed.

+45 70 25 25 49