Reklamebureau Aarhus

Søger du et reklamebureau i Aarhus indenfor website, E-commerce, digitalt design eller service & hosting? Så er du kommet til den rette. Vi leverer helhedsorienterede og målbare løsning til din virksomhed.

Derfor skal Komunikado være dit reklamebureau i Aarhus

Vi har drevet reklamebureau i 10 år

Komunikado har eksisteret siden 2009. Med 10 års erfaring som reklamebureau ved vi, hvad vi er dygtige til, og det er netop det, der er med til at sikre dig, at du får de bedste løsninger til dit website. Vores egne danske eksperter leverer kvalitetssikrede og målbare løsninger.

Vi er i øjenhøjde med dig

Vi er et mindre bureau i hjertet af Aarhus, og det betyder, at vi har et nært sammenhold mellem de forskellige faggrupper. Det gør, at alle udfordringer bliver løst hurtigt, fordi vi let kan snakke sammen. Det betyder også, at du altid har mulighed for at komme forbi til en status.

Vi arbejder helhedsorienteret

Alle vores projekter tager udgangspunkt i, at vi først og fremmest får en grundig forståelse for netop din forretning. Det betyder, at vi kan hjælpe dig allerede fra konceptudviklingens start og til markedsføringen af den færdige løsning.

Vi ser ud over landets grænser

Selvom vi er et lokalforankret team, kan du være heltsikker på, at vi altid har 100 procent styr på de nyeste trends og den nyeste forskning på markedet. Vi skeler i høj grad til udlandet, hvilket gør, at du som kunde hos os kan være sikker på, at dit website altid er up-to-date på de nyeste trends.

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder:

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Reklamebureau i Aarhus med målbare og kvalitetssikrede løsninger

Professionel og personlig service
Vi går højt op i at tilbyde dig personlig service. Men samtidig går vi ikke på kompromis med professionalitet og kvalitet, når du mangler et lokalt reklamebureaus hjælp til digitale løsninger. For os er det vigtigste vores kunder. Vi har over 200 dedikerede og tilfredse kunder, og vi stræber efter, at du skal være tilfreds fra start til slut.

 

Vi sætter os ind i din forretning
Netop derfor sikrer vi os, at vi forstår din forretning og dens udfordringer, så vi kan levere høje kvalitetsløsninger, som passer til netop til website. Du kan som kunde altså være tryg ved, at dine værdier og koncepter skinner igennem, da vi designer vores løsninger til at passe til dig og ikke omvendt. Du kan derfor trygt overlade dit site i vores varetægt. Vores team er dedikeret og brænder for det, de laver, hvilket sikrer, at de altid leverer af højeste kvalitet.

 

Sammen finder vi de bedste løsninger
Vores mål som reklamebureau Aarhus er at være din foretrukne partner til at holde styr på dine websites og webshops. For at du kan få den helt rigtige løsning, ønsker vi sammen at nå til enighed om, hvor dit website skal hen, og vi sikrer os at levere en ordentlig kvalitet, så du bliver tilfreds. Det gør vi ved at sætte os grundigt ind i din virksomhed fra starten, så vi kan hjælpe dig bedst muligt hele vejen.

 

Fordelene ved at arbejde lokalt
Fordelene ved et lokalt bureau er flere. Du er altid velkommen til at kigge forbi kontoret til en kop kaffe og en status, og derudover giver det mulighed for, at vi kan mødes, når tingene skal snakkes i dybden.