Responsivt webdesign 

Ni ud af ti danskere anvender ifølge Danmarks Statistik mobilen til internetadgang. Derfor er det essentielt indenfor online markedsføring med et responsivt webdesign, så du ikke mister kunder. Det kan vi hos Komunikado hjælpe dig med. 

Derfor skal Komunikado hjælpe dig med et responsivt website: 

Bedre brugeroplevelse 

De, der besøger dit website, får en bedre brugeroplevelse, hvis du har et responsivt webdesign. Det betyder nemlig, at de får det samme indtryk af dit website, uanset hvilken enhed de besøger det fra. Det giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder et lækkert og intuitivt website, som fungerer optimalt på både stationær computer, bærbar computer, tablet og mobile enheder med forskellige skærmstørrelser. 

Google belønner mobilvenlige websites 

Er dit website ikke responsivt, så det passer til tablets og mobil, vil det være placeret lavere i søgeresultaterne. Google analytics kigger nemlig på, om dit website er mobilvenligt. Mobilvenlige sites vil blive favoriseret ved højere ranking i søgeresultaterne. Lad derfor Komunikado hjælpe dig med at optimere dit site, så det ikke blot fungerer på computeren men også er mobilvenligt. Derved opnår du bedre resultater på en Google-søgning og får dermed flere besøgende, hvis dit site er responsivt. 

Dit website er altid tilgængelig

Med et responsivt webdesign kan dine kunder altid tilgå dit website og blive mødt af et lækkert design, som passer til den enhed, de besøger det fra. Dette gælder både hjemme men også på farten. Er dit design responsivt, vil dine kunder altså også kunne få glæde af dit site i toget og i supermarkedet, og ikke kun når de sidder hjemme foran computeren. 

Dit site bliver konkurrencedygtigt 

Hvis dit website ikke er responsivt, kan du risikere, at dine kunder forlader sitet til fordel for mere responsive sites, som er lækre og nemmere at bruge for dem. Det er derfor altafgørende, at dine kunder hurtigt og nemt kan finde rundt på dit site og har den samme oplevelse af brugervenlighed, hvad end de besøger dit site fra computer, tablet eller telefon. Så du undgår at miste dem til konkurrenterne. 

Se, hvordan vi har hjulpet tidligere kunder

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Responsivt webdesign

Brugernes søgemønstrer ændrer sig hele tiden. Flere og flere belønner det responsive design, fordi de vælger at søge deres information fra deres mobile enheder fremfor på computeren. Googles såkaldte "mobile-friendly" label har stor betydning for søgeresultaterne, da den sørger for at gøre det nemmere for brugerne at finde relevante websites af høj kvalitet, hvor brugerne kan gå til sites fra mobilen, og dermed frasorterer den i højere grad websites, der ikke lever op til de krav.

 

Vælger du at få Komunikado til at lave et responsivt webdesign, betyder det, at den bliver udarbejdet på en sådan måde, at hele sitet automatisk tilpasser sig den enhed, den vises på. Det ligegyldigt om det er computer, tablet eller telefon. Mere konkret sørger vi for, at dit site vises i bredformat, hvis det besøges via computer med plads til alle billeder og informationer. Alt dette tilpasser sig til tablet og mobil, så designet bliver formindsket, og brugeren kan se det samme indhold på en mindre skærm.  

 

Stadig flere bruger mobilen til at tilgå internettet, og hele seks procent af de 25-34 årige bruger, ifølge Danmarks Statistik, udelukkende mobilen til at komme på internettet. Omvendt betyder det, at du risikerer at miste seks procent af de 25-34-årige som kunder, hvis ikke dit site er responsivt.

 

Med det responsive webdesign kan dine kunder hele tiden tilgå dit site med både computer, smartphones og tablets. Indholdet er det samme for dem, hvilket betyder, at de kan gøre det samme på dit site, ligemeget hvordan de tilgår det.

 

Et responsivt design er altså godt for dit SEO, og SEO er vigtigt for dit website, så du får flere kunder. Derudover kan et responsivt design gøre dit arbejde med dit website meget mere enkelt. Mange virksomheder bruger nemlig to websites: en til computer og en til mobil. Det betyder også, at begge sider skal opdateres og vedligeholdes. Det slipper du for med et responsivt design, her tilpasser sitet sig de forskellige platforme, så du kun skal opdatere og vedligeholde ét site.