SEO bureau Aarhus

Med den rette SEO optimering opnår du bedre placering på Google og forhøjer dermed chancerne for flere besøgende til dit website. Vi holder til i Jyllands hovedstad og hjælper gerne dig som SEO bureau. Både i Smilets by men også i resten af Jylland.

Derfor skal Komunikado hjælpe dig med SEO optimering:

Vi sætter os ind i din forretning

En vigtig del af SEO optimering er at finde de rigtige søgeord i forhold til, hvad dit website tilbyder. Derfor sætter vi os grundigt ind i din forretning, så vi kan blive klogere på, hvad din virksomhed tilbyder og dermed afgøre hvilke søgeord, der giver bedst mening at bruge.

Du får et konkurrence-dygtigt site

SEO konverterer i gennemsnit 65 procent bedre end andre digitale kanaler. Det betyder, at hvis dit site bliver SEO optimeret, så kan du forvente mere trafik på dit site og forhåbentlig mere salg. Det kan du, fordi SEO optimerede sider rangerer bedre på Google. Altså, dit site ryger højere op i resultaterne, jo bedre SEO optimeret det er.

Vi har over 10 års erfaring som SEO bureau Aarhus

Siden 2009 har vi holdt til i det charmerende latinerkvarter i Aarhus. Derved har vi en del erfaring med SEO i hele Jylland. Det betyder, at vi ved, hvad der skal til for en succesfuld SEO optimering. Vores medarbejder er erfarne og ligger en dyd i, at du bliver tilfreds med deres arbejde.

Vi gør vores arbejde grundigt

Når du vælger os, kan du forvente, at vi kommer hele vejen rundt. Det betyder, at vi selvfølgelig følger op på den SEO optimering, vi har lavet på dit site. Vi revurderer søgeordende og vurderer, om nogle ord skal ændres eller helt fjernes for at opnå endnu bedre resultater. Du er også altid velkommen forbi til en kop kaffe og en status på vores kontor i Aarhus.

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder:

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Hvorfor SEO?

SEO står for Search Engine Optimization - på dansk kaldet søgemaskineoptimering. Jo bedre SEO optimeret et site er, jo højere rangerer sitet i de organiske resultater i søgemaskiner som eksempelvis Google.

 

Når man arbejder med SEO, handler det om at udvælge de søgeord, der normalt vil associeres med det, der bliver solgt på et givent website. Det gælder altså om at tænke som kunderne, at tænke på hvad de vil søge efter for at finde bestemte sites.

 

Jo højere op et site kommer i Googles resultater, jo større chance er der for, at kunderne klikker sig ind på sitet og i sidste ende gennemfører et salg. Derfor er SEO enormt vigtigt for at blive opdaget af kunderne på søgemaskinerne.

 

SEO bureau Aarhus - Lad os hjælpe dig

 

Vi står til rådighed med SEO optimering i hele Jylland. Vores egne danske eksperter leverer kvalitetssikrede og målbare løsninger til dig. Du kan trygt overlade dit site i vores hænder, så det kommer til at rangere endnu højere i Googles organiske søgeresultater.