SEO webbureau

Med den rette SEO-optimering opnår du bedre placering på Google og forhøjer dermed chancerne for flere besøgende til dit website. Er du på udkig efter et professionelt og dygtigt SEO-bureau, som kan hjælpe dig med netop optimeringen? - Så lad os hjælpe dig. 

Derfor skal Komunikado være dit SEO bureau:

Vi sætter os ind i din forretning

SEO passer ikke nødvendigvis til alle virksomheder. Derfor sørger vi altid for at sætte os grundigt ind i jeres virksomhed, inden vi opstarter et samarbejde. Her undersøger vi, hvor der kan optimeres på jeres site, og hvor stort et organisk potentiale I har på Google. På den måde sikrer vi det bedst mulige samarbejde, hvor I kan forvente mest muligt.

Vi har over 10 års erfaring

Med 10 års erfaring som digitalt bureau, har vi styr på det, vi laver. Det betyder, at du kan regne med, at vores løsninger er gennemtestede, så du får det bedste resultat. Vores medarbejdere er erfarne inden for branchen, og de lægger en dyd i, at I bliver tilfredse med vores arbejde.

Dit site bliver konkurrencedygtigt

SEO konverterer i gennemsnit 65 procent bedre end andre digitale kanaler. Det betyder, at hvis dit site bliver SEO optimeret, så kan du forvente mere trafik på dit site og forhåbentlig mere salg. Det kan du, fordi SEO optimerede sider rangerer bedre på Google. Altså, dit site ryger højere op i resultaterne, jo bedre SEO optimeret det er. 

Vi gør vores arbejde grundigt

Når du vælger os, kan du forvente, at vi kommer hele vejen rundt. Det betyder, at vi selvfølgelig følger op på den SEO-optimering, vi har lavet på dit site. Vi revurderer søgeordene og vurderer, om nogle ord skal ændres eller helt fjernes for at opnå endnu bedre resultater. Du er også altid velkommen forbi til en kop kaffe og en status på kontoret.

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder:

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Hvad er SEO og hvorfor?

HVAD ER SEO?

SEO står for Search Engine Optimization - på dansk også kaldet søgemaskineoptimering. Det er den proces, der gør, at din hjemmeside bliver fundet øverst som organiske resultater i søgemaskiner som eksempelvis Google.

SEO er en metode indenfor online marketing, som sikrer, at du har de bedste forudsætninger for at opnå stor synlighed på Google, hvor dit site bliver højt rangeret. Det handler om at udvælge søgeord, antal af ord og søgetermer.

Når man arbejder med SEO, handler det om at tænke, som kunderne tænker. Altså, hvad vil en kunde søge på, hvis de skulle finde dit website? De ord handler det om at indsætte i sine tekster. Jo flere relevante ord til det, dit site handler om, jo større sandsynlig for at dit site rangerer højere.

 
HVORFOR SEO?

En analyse foretaget af Advanced Web Ranking viser, at de, der rangerede højest på Googles søgeresultater, modtog 38 procent af de samlede antal klik på computer og 30 procent på telefon. Hvor andenpladsen modtog 19 procent på computeren og 18 procent på telefonen. De tal viser, hvor vigtigt søgeoptimering er for antallet af besøg på dit site. SEO optimering er med til at få dit site til at rangere højere, så de potentielle kunder i sidste ende finder dit site, når de søger.  

 
Vi guider dig

Som dit SEO webbureau klarer vi SEO optimeringen af dit site for dig. Du kan trygt overlade dit site i vores hænder. Vores egne danske eksperter leverer kvalitetssikrede og målbare løsninger til dig. Lad os optimere dit site så det rangerer endnu højere på Google.