Responsiv hjemmeside til

Danviden

Løsningen blev skoledu.dk med nyskabende fokus på funktionalitet og brugerinteraktion

Quote mark

Hjemmesiderne er alle responsive og funktionaliteten er i top

Læs mere

Skal du bruge hjælp? Så kontakt os på 70 25 25 49

Kort fortalt

Danviden

Danviden udvikler og udgiver digitalt undervisningsmateriale til skoler og private. Ud fra moderne teorier og viden om børns læring skaber virksomheden nye redskaber og indhold til at opnå viden bedre og smartere. 

Brief

Komunikado har med skoledu.dk skabt et unikt online læringsmiljø for matematikundervisning i grundskolen. Fordi brugerne er skoleelever i alderen 6- 15 år, skabte vi et miljø med omtanke for særlig høj grad af brugervenlig, funktionalitet og intuitiv betjening, hvor undervisningens faglige niveau samtidig sikres gennem målrettet funktionalitet.

Løsningen

I samarbejde med Danviden har Komunikado skabt et længe ventet læringsunivers, hvor folkeskoleundervisning overføres til det digitale rum, hvor også læringsmål indfries og elevernes udvikling forstærkes.

Rig på funktionalitet

For at være funktionel skal online læring være ligeså fleksibel, som blyant og papir. Et højt antal funktioner og gennemtænkte værktøjer sikrer, at lærere og elever ikke længere skal spilde tid på at spidse blyanter.

Online læring

Med ny funktionalitet og høj lærer- elev interaktion skabte vi et velfungerende, inspirerende og effektivt online læringsunivers, der sikrer at de ønskede mål indfris. Dermed har Danviden et yderst attraktivt og salgbart online produkt.    

25%

Flere besøgende

25%

Flere besøgende

800%

Flere prøveperioder

Kundeudtalelse

Forlaget bag Skoledu.dk ønskede en ny platform, som i højere grad skulle virke brugervenlig og intuitiv for deres målgruppe. Komunikado har løst denne opgave ved at lave en overskuelig hjemmeside med et nyt design der fokuserer på at skolebørn let og tilgængeligt selv kan logge ind, og komme i gang med de nye funktioner der desuden er integreret på siden. 

Siden løsningen er blevet implementeret, har der været en stigning på hele 800% i de gratis prøveperioder Skoledu tilbyder.

”Komunikado arbejder professionelt og holder en god dialog, som sikrer at projektet forløber smertefrit fra start til slut. Vores møde med Komunikado har været starten på et varigt samarbejde. Vi giver Komunikado de varmeste anbefalinger.”

- Lasse Vang, ejer af Skoledu.dk og direktør i Danviden

Kontakt Josua for at få en uforpligtende snak omkring Drupal til din virksomhed.

+45 70 25 25 49