Komunikado-det kan du forvente af os

Komunikado - dit digitale bureau

Vi er et lille digitalt bureau placeret i hjertet af Aarhus. Grundet vores mindre bureaukonstellation, har vi de helt rigtige forudsætninger for at have vores kunders mål i centrum hele vejen - fra første samtale til færdigt produkt. Vores tilgang til opgaver er forfriskende og uhøjtidelig. Vi tænker kreativt og anderledes, og det er vigtigt for os, at vores kunder er med os hele vejen. Samtidig er vi dybt ambitiøse og seriøse omkring alt vores arbejde, som vi er meget stolte over.

Fastlåste procedurer? Nej tak!

Som et mindre digitalt bureau med stærke kompetencer inden for digitale løsninger, har vi nogle helt centrale fordele. Hos Komunikado har vi nemlig mulighed for at skræddersy løsninger til dig og samtidig agere din sparringspartner. Vi ved nemlig, at ingen kunder er ens. Derfor arbejder vi ikke med fastlåste procedurer, da vi ønsker bevægelsesfrihed i vores arbejde. Det betyder, at vi tør udfordre synspunkter, så vi på den måde skaber de bedste resultater, som imødekommer dine specifikke behov og ønsker.

Internationalt udsyn - vi er et skridt foran

Vi bestræber os altid på at tilbyde dig de bedste og nyeste løsninger. Det betyder, at vi finder inspiration fra hele verden. Vi ynder at spotte tendenser på det amerikanske marked og er desuden i stand til at forfatte os på et højt niveau af engelsk. På den måde sørger vi for altid at være et skridt foran vores konkurrenter. Ved altid at være i udvikling og på jagt efter de bedste løsninger, står vi aldrig stille. Alt det gør, at vi har høj fleksibilitet og har mulighed for at skræddersy løsninger til at skabe dit unikke site.  

Hvad er vores

Vision?

Friendly business

Vi ønsker at være en partner fremfor en leverandør. Vi tror på, at de gode resultater sker i et miljø baseret på åbenhed, ærlighed og ægte interesse for vores kunder og deres produkter.

Dedikation

Vi er et mindre bureau, som arbejder agilt. Det betyder, at du får et dedikeret team, som altid prioriterer dig og dine ønsker. Vi brænder for det, vi laver, og vi ønsker at levere de bedste resultater til dig.

Løsninger som virker

Ved at være en partner fremfor en leverandør, bestræber vi os på at finde de bedste løsninger til dig, som virker. Vores ambitioner er, at du får kvalitet og tilfredshed for dine penge.

Hvad gør os unikke?

Vi sætter en dyd i at forstå vores kunder

Vi tror på, at vi opnår de bedste resultater ved at forstå vores kunders forretning og ønsker. Derfor sætter vi os grundigt ind i, hvad der gør netop din forretning unik.

Specialister med over 10 års erfaring

Vi har eksisteret siden 2009, og vi har specialiseret os i tre sektorer - nemlig oplevelsesøkonomi, uddannelse og e-commerce. Vi bestræber os altid på at være eksperter på de områder, så du kan få de bedste løsninger.

Målbare resultater

Der hvor vi i høj grad adskiller os, er ved at vi har en høj forståelse for, hvordan man via designet skaber et produkt, som slutbrugeren reagerer positivt på.

Det siger vores kunder

,