Få succes online med et professionelt webbureau ved din side

Komunikado er dit professionelle webbureau

Vi er et all round webbureau, der når hele vejen rundt om din virksomheds online tilstedeværelse. Gennem de sidste mere end ti år har vi skabt succesfulde vækstrejser for vores kunder, og det arbejder fortsætter vi med. 

Komunikado er dit webbureau, når du vil have succes online med alt fra opbygning og design af hjemmesider og webshops til online markedsføring og programmering. 

Se vores cases

Som professionelt webbureau kan vi hjælpe din virksomhed frem i den online verden

Vi sørger for din succesfulde online tilstedeværelse

Komunikado er et professionelt webbureau, der tager din online tilstedeværelse alvorligt. Derfor har vi en række eksperter i vores team, der med hver deres ekspertise og erfaring kan sørge for, at din virksomhed fremstår bedst muligt online - så du får succes online. 

Vores webbureau kan hjælpe med alt indenfor analyse af målgrupper og performance, digitalt design, udvikling, programmering, hosting, support og online markedsføring.

Du behøver altså kun at gå til ét webbureau, når du skal have hjælp til at få succes online, og det er derfor, vi kalder os et all round webbureau

Indfri og fremtidssikr dit digitale potentiale med et professionelt webbureau

Hos Komunikado har vi altid fokus på din virksomheds online potentiale, og derfor sørger vi også for at skabe tidssvarende løsninger med skalerbare muligheder, så din webside og andre indsatser online kan følge med din virksomheds udvikling. 

Vi sørger med andre ord for, at din vækst er sikret på den korte og den lange bane, så du kan holde fokus på at udvikle din virksomhed. 

 

Kontakt os

Opnå resultater med den rette strategi og partner

Det rigtige webbureau giver dig de bedste resultater 

Når du starter din vækstrejse med Komunikado som dit webbureau, får du en partner, som tager din virksomhed alvorligt. Det betyder, at vi altid sætter os grundigt ind i din virksomhed og dine ønsker og behov, inden vi laver det omfattende analysearbejder, der skal til for, at definere vores samarbejde, mål og strategi. 

Herefter vil vi gennem hele forløbet sørge for, at have dig med på vejen, så vi i sidste ende skaber et produkt, vi alle sammen kan være stolte af.

Vores erfaring er nemlig, at du får det bedste resultater, når dit webbureau forstår dig og tager dig alvorligt, og når vi er enige om, hvilke mål vi skal nå og hvordan. 

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Komunikado har flere års erfaring med online vækstrejser

Vi har drevet webbureau siden 2009, og vi har derfor mere end ti års erfaring med at skabe online tilstedeværelser, der skaber værdi for vores kunder. Med vores lange erfaring som webbureau, kan du regne med, at vi kan skabe den helt rette løsning for dig og din virksomhed, så du vil opleve både vækst og succes med din virksomhed online. 

Vi skaber tilfredse kunder

Vi brænder for det, vi laver, og vi er altid parate til at gå den ekstra mil for at give dig den rigtige løsning fra start. Vores energiske team giver altid alt, hvad de har, og vi vil altid sørge for, at have dig med i hele processen, så vi kan udvikle en løsning, både du og vi bliver stolte af og glade for.

Vi er konstant opdaterede

Vi er et ambitiøst webbureau i Aarhus, hvilket indebærer, at vi altid ønsker at tilbyde det nyeste og det bedste til vores kunder. Du kan regne med, at vi er konstant opdaterede inden for nye trends, og vi har også syn på de trends, der kommer i fremtiden. Vi er altid up-to-date med forskning inden for området – også udenfor landets grænser.

Vi arbejder professionelt og personligt

For os er det vigtigt at kunne tilbyde vores kunder en professionel og personlig oplevelse. Vi ønsker at skabe det bedste samarbejde med vores kunder, og det betyder, at vi ikke går på kompromis med hverken det personlige eller professionelle. Vi sørger for at have vores kunder med hele vejen.

Vi arbejder helhedsorienteret 

Vi er et all round webbureau, der når hele vejen rundt om din virksomhed, når vi laver onlineløsninger til dig. Det betyder, at alle vores projekter tager udgangspunkt i, at vi først og fremmest får en grundig forståelse for netop din forretning. Derfor kan vi hjælpe dig allerede fra konceptudviklingens start og til markedsføringen af den færdige løsning.