Webbureau i Jylland

Med speciale i Websites, E-Commerce, Digitalt design samt Service & hosting leverer vores danske eksperter kvalitetssikrede og målbare løsninger.

Derfor skal Komunikado være dit webbureau i Jylland:

Vi er tæt på dig i hele Jylland

Komunikado ligger i Jyllands hovedstad - nærmere betegnet Aarhus. Dermed har vi fingeren på pulsen, og med en central placering på landkortet sikrer vi de bedste løsninger til dit website over hele Jylland.

Vi er up-to-date på teknologierne

Vi følger med den teknologiske udvikling og de nye brugerkrav. Vores løsninger fungerer på mobil, tablet og computer, og din website fungerer over alt – hver dag.  

Vi skaber tilfredse kunder

Vi brænder for det, vi laver, og vi er altid parate til at walk the extra mile for at give dig den rigtige løsning fra start. Vores energiske team giver alt, hvad de har.

Vi har over 10 års erfaring

Vi har over 10 års erfaring med at udvikle kompetente og helhedsorienterede digitale løsninger sammen med kunderne. Og vi drifter dem selv. Det skaber trygge og glade kunder, som bliver hos os i årevis.

Se, hvordan vi skaber glade kunder og øget indtjening med godt webdesign

Header

Insert text here

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Webbureau i Jylland som sikrer dig målbare løsninger i høj kvalitet 

Som dit webbureau i Jylland hjælper vi dig med at forny eller opbygge dit website, så det opfylder dine krav og forventninger.

 

Du kan forvente, at vi er professionelle, men vi ønsker også at være en partner, som sammen med dig finder de løsninger, der passer bedst til dit website. På den måde forstår vi din forretning og dets udfordringer, som gør, at vi leverer i helhedsorienterede og målbare løsninger. 

 

Vi tror på, at det bedste samarbejder opstår, ved at vi sætter os grundigt ind i din forretning og målgruppe. På den måde bliver vi i stand til at skabe en storytelling og et koncept, der på troværdig vis appellerer til kunderne.