Webdesign bureau

Søger du et professionelt bureau til at tage sig af dit webdesign? Vi skaber prisvindende webdesigns med fokus på den gode brugeroplevelse.

Derfor skal Komunikado være dit webdesign bureau:

Vi designer specifikt til dig

For os er det vigtigt, at vores samarbejde med dig og dit website fungerer optimalt. Derfor søger vi for at sætte os grundigt i din forretning, så vi ved, hvad der gør din forretning unik. På den måde kan vi webdesigne dit website, så det passer præcis til dine behov og ønsker.

Vi er konstant opdaterede

Vi er et ambitiøst bureau, hvilket indebærer at vi altid ønsker at tilbyde det nyeste og det bedste til vores kunder. Du kan regne med, at vi er konstant opdateret inden for nye trends, men også de trends, der kommer i fremtiden. Vi er altid up-to-date med forskning inden for området – også udenfor landets grænser.

Du får et responsivt design

Når vi skal designe et professionelt webdesign til dit website, så kommer vi hele vejen rundt. Det betyder, at du ikke kun får et lækkert og funktionelt webdesign på computeren, men også på tablet og telefon. Det sikrer, at dine kunder får den samme gennemførte oplevelse, lige gyldigt hvor de besøger dit website fra.

Vi har over 10 års erfaring

Vælger du Komunikado, får du mere end blot en website designer. Du får en partner, som er 100 procent digitale med mere end 10 års erfaring inden for webdesign. Det gælder onlineformidling både tekstuelt og visuelt. Derfor kan du regne med, at vi ved, hvad vi laver, så du får de bedste løsninger til dine behov.

Se, hvordan vi har skabt lækre og funktionelle webdesign til tidligere kunder

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Et gennemført og troværdigt design er lig med succes

Designet er førstehåndsindtrykket

Webdesignet på dit website, er det første, der møder slutbrugeren, når de besøger dit site. Det fungerer som et førstehåndsindtryk, der enten giver lyst til at fortsætte eller risikere at forvirre og skræmme væk. Derfor er webdesign altafgørende. Som dit webdesign bureau, hjælper Komunikado dig med at designe et lækkert, gennemført og troværdigt webdesign, som inspirerer og indbyder dine kunder til at gøre forretning med dig.

 

De grafiske virkemidler er altafgørende

Det digitale design er med til at fortælle om din virksomhed via grafiske virkemidler, som appellerer til målgruppen. Derfor er det altafgørende, at dit webdesign fremstår overskueligt, troværdigt og indbydende. Lad Komunikado hjælpe dig med at skabe et indbydende website, som dine kunder og brugere kan relatere til, så de får en god brugeroplevelse.

 

En kombination af det lækre og det funktionelle

Men et webdesign skal ikke kun fungere godt visuelt, det skal også fungere i praksis. Hos os kombinerer vi det lækre design med et kvalitetssikret, hurtigt og intuitivt website, så dine slutbrugere altid kan navigere nemt og enkelt på dit site.