Webshop design

Designet på din webshop er førstehåndsindtrykket, som dine kunder bliver mødt af. Derfor er webshop design altafgørende for at højne din shops troværdighed og give dine kunder lyst til at købe. Hos Komunikado har vi over 10 års erfaring med design af webshops, og vi ved derfor, hvad der skal til, for at optimere din shop.

Derfor skal Komunikado designe din webshop:

Vi designer i flere forskellige systemer

Vi designer ikke kun i et bestemt CSM-system men i flere forskellige. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, hvad enten du benytter eksempelvis Wordpress, Magento eller Drupal. Vi har mange års erfaring med de forskellige systemer, hvilket betyder, at vi ved, hvad der er muligt, for at du får det lækreste og mest funktionelle design. 

Vores design er responsivt

Når vi designer webshops, er det ikke kun til computeren. I dag er det ikke nok, at en webshop fungerer optimalt og funktionelt på computeren. Den skal virke lige så lækkert på tablet og smartphone og dermed være responsiv, så den tilpasser sig efter platformen, den besøges fra. Google belønner nemlig responsive webshops med højere placeringer, og så giver det en bedre brugeroplevelse til dine kunder.

Vi hastigheds-optimerer

Der er ingen, der gider at vente på en webshop, som tager lang tid om at loade. Hverken kunderne eller Google. Ligesom det responsive design bliver en webshop også rangeret højere i Google-resultaterne, jo hurtigere det. Derfor sørger vi også for at hastighedsoptimere din webshop, så det loader hurtigt. Det gør det også til en bedre oplevelse for dine kunder, som ikke skal bruge spildtid på at vente.

Vi hjælper også med SEO-optimering

En tredje faktor, som påvirker Google-resultaterne, er SEO-optimering. Vi kan også her hjælpe med en målrettet SEO-optimering, som en del af webshop designet. Med optimering af SEO vil din webshop få en højere placering på Google søgningerne, hvilket vil gøre det nemmere for potentielle kunder at finde din shop.

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Derfor er design af webshop vigtigt:

Designet er førstehåndsindtrykket

Designet af din webshop er det første, der møder kunderne. Din visuelle identitet. Dermed er det med til at skabe et førstehåndsindtryk af din webshop og kan med et lækkert, gennemtænkt design også være med til at skabe struktur og troværdighed til din shop. Hos Komunikado hjælper vi med at designe et lækkert, gennemført og troværdigt webdesign, som inspirerer og indbyder dine kunder til at gøre forretning med dig.

 

De grafiske virkemidler er altafgørende
Det digitale design er med til at fortælle om din virksomhed via grafiske virkemidler, som appellerer til målgruppen. Derfor er det altafgørende med et webshop design, som fremstår overskueligt, troværdigt og indbydende. Lad Komunikado hjælpe dig med at skabe et indbydende website, som harmonerer med dine værdier og visioner.