Webshop integrationer

Med webshop integrationer automatiseres jeres manuelle processer. Det betyder, at I ikke behøver at bruge uendelige timer på at få det hele til at spille sammen. I kan i stedet koncentrere jer om det, I helst vil bruge jeres tid på. Hos Komunikado er vi specialister inden for Magento webshop integrationer og står klar til at hjælpe jer. 

Derfor skal Komunikado hjælpe jer med Webshop integrationer

Vi har jer med hele vejen

For os er det vigtigt, at vi kender jer og jeres webshop, før vi går i gang med at integrere. Derfor sætter vi os grundigt ind i jeres forretning, som det første. Sammen med jer drøfter vi jeres udfordringer og ønsker. Derudfra finder vi de integrationsløsninger, der passer bedst til jer og jeres behov. På den måde skræddersyer vi løsningerne efter jer.

Vi guider jer, så I får de bedste løsninger

At gå fra manuelt at styre hele sit system til en integrationsløsning kan virke som en stor mundfuld, da det er en udvikling af din webshop rent digitalt. Og netop derfor står vi klar til at guide og rådgive jer på bedste vis, så I oplever det som en nem og tryg proces. Vi hjælper jer med at træffe de rigtige løsninger fra start, så det bliver en god og succesfuld oplevelse for jer.

Vi sørger for at automatisere processerne for jer

Det vigtigste argument for at få lavet integrationer til jeres webshop er, at det kan automatisere en del af de processer, I hidtil har brugt mange arbejdstimer på. Når vi laver en webshop integration på jeres Magento site, betyder det, at I ikke behøver at spekulere på at alt det, I før brugte så lang tid på, bliver gjort. Derfor er det en klar fordel at få udviklet integrationer så snart en manuel proces tager en stor del af jeres tid.

Vi har over 10 års erfaring

Siden vi startede Komunikado i 2009, har vi kontinuerligt udviklet os – også i form af webshop integrationer. Det betyder, at vi altid holder os opdaterede på, hvad vi kan tilbyde jer af integrationer inden for Magento. Vi ved, hvad der er muligt, og hvad der fungerer, så I får frigivet mest muligt tid til vigtigere gøremål. 

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Hvorfor gøre brug af webshop integrationer?

Fordi det er gør det nemmere for jer og jeres forretning. Helt enkelt. 
Det ligger i ordet, at vi med webshop integration går ind og integrere dele af jeres funktioner i jeres Magento webshop. Og dermed slipper I for at bruge tiden på de integrationer, der fremadrettet vil fungere automatisk. 

 

Hvad kan webshop integrationer gøre for jeres webshop?

 

Udbyttet af webshop integration kan være svær at vurdere. Potentialet handler om jeres webshop samt de arbejdsprocesser, I ønsker at få automatiseret. Vi hjælper gerne med at lave et estimat af, hvad potentialet er for jeres webshop, hvis I får integrationer.

 

Afhængigt af jeres webshop er det ikke sikkert, at det er nødvendigt at implementere en 100% integrationsløsning fra starten. Derimod kan det være, at det giver bedre mening med en løsning, som giver det største og hurtigste afkast, som vi efterfølgende kan bygge videre på. 

 

Fordi det er så forskelligt fra webshop til webshop, hvilke integrationer der giver mening, er det vigtigt for os at finde de helt rigtige løsninger til jer. Derfor er ingen af vores løsninger ens, og I kan regne med, at vores tilgang til jeres webshop og forestående løsninger, bliver skræddersyet til netop jer.