Wordpress hosting

Hos Komunikado kan du også få hjælp til hosting, så du bliver fri for at skulle tænke på backup, sikkerhedsopdateringer af styresystemet og lignende. Det kan du trygt overlade til os.

Derfor skal Komunikado hoste dit Wordpress system:

Vi har over 10 års erfaring

Hos Komunikado er vi Drupal-eksperter og vi udfører alt lige fra konsulentydelser til store, komplekse løsninger. Vi har 10 års erfaring med Wordpress-udvikling.

Vi opdaterer altid systemerne

Vores systemer er altid fuldt up-to-date, for at du kan sikre dig den optimale sikkerhed for dine websites. De mange års erfaring gør, at vi ved, hvor det er vigtigt at være ekstra opmærksom, så dit Wordpress site altid kan køre fejlfrit og sikkert.

Vi har styr på sikkerheden

Den hyppigste årsag til hackerangreb skyldes manglende opdateringer. Derfor sørger vi for konstant opdaterede applikationer, samtidig med at vi gør brug af state-of-the-art proaktive wirewalls og så er vi 100% GDPR compliant. På den måde holder vi uønskede gæster ude.

Vi sørger for hurtig og stabil hosting

Vi kan med vores unikke setup gendanne hele din løsning på 15 - 30 minutter på en ny server, hvis uheldet skulle være ude, så du f.eks. ikke går glip af Black Friday salg. Fire gange dagligt sørger vi for at tage back-up af dine sites.

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder:

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Hvorfor Wordpress?

Man får for det meste, hvad man betaler for. Og det gælder også for Wordpress. Derfor kan det godt betale sig at vælge os som dit Wordpress hosting bureau. Grundet vores mange års erfaring ved vi, hvad der skal til, for at din Wordpress website fungerer både i almindelig dagligdag men også i ekstraordinære situationer, hvor der kræves noget mere at sitet.

 

Lad din Wordpress hosting være hos Komunikado – så kan du koncentrere dig om det, du er god til, mens vi sørger for, at alt på dit site spiller.
 

Komunikado tager hosting alvorligt

 

Hos Komunikado tager vi i den grad sikkerhed seriøst. Derfor er vi også den eneste Acunetix-partner i Danmark (link) samtidig med at vores hosting-setup er etableret i samarbejde med nogle af verdens førende sikkerhedseksperter. 

 

Alle vores servere er placeret i nogle af Europas førende datacentre, hvilket indebærer at alt er 100% GDPR-compliant samtidig med at du er garanteret at dine data aldrig forlader EU.


Vores hosting-setup er opbygget efter princippet om fuld redudans, hvilket betyder, at går en server i stykker kan vi almindeligvis flytte din løsning inden for 10 min til en anden lign. server.

 

Vi har samtidig noget af det mest omfattende server-sikkerhed du finder i Danmark. Alle servere er beskyttet med to-faktor godkendelse, kan kun tilgås fra godkendte computere fra bestemte IP’er. 

 

Der er konstant overvågning af alle forsøg på angreb og vi blokerer proaktivt enhver form for fjendtlig handling rettet mod vores kunder.