Wordpress webbureau

Hos Komunikado har vi over 10 års erfaring som Wordpress webbureau. Vi tilbyder dig den Wordpress løsning, der matcher netop dine specifikationer og behov, hvad end din webshop er stor eller lille.

Derfor skal Komunikado være dit Wordpress webbureau:

Vi har over 10 års erfaring

Vi har eksisteret siden 2009, så med over 10 års erfaring med WordPress, tillader vi os at kalde os eksperter på området. Derved ved vi, hvordan vi skaber de bedste løsninger til WordPress, og vores egne danske eksperter er klar til at levere kvalitetssikrede og målbare løsninger til dig.

Vi tilpasser til alle platforme

Ni ud af ti danskere bruger mobilen, når de går på nettet. Derfor er det essentielt, at dine kunder kan tilgå din website fra både mobil og tablet. Og det kan de fra en WordPress platform. Derudover har Googlet meldt ud, at de anvender ”Mobile First” til indeksering, hvor sider der rater højt på mobileenheder, bliver vist øverst på Google.

Dit site passer til dine behov

Når vi arbejder i Wordpress, kan vi skræddersy løsningerne til netop dine behov. Dit site bliver responsivt, hvilket betyder, at det tilpasser sig forskellige skærmetyper såsom computer, tablet og smartphone, hvilket giver en bedre oplevelse for slutbrugerne. Derudover ”belønner” Google de sider, der er responsive, ved at ranke dem højere i søgeresultaterne.

Vi arbejder helhedsorienteret

Vi supporterer dig fra start til slut. Det betyder, at vi koder, designer og vedligeholder dit site. For os er tilfredse kunder det vigtigste, og derfor kan du som kunde forvente høj kvalitet. Vores løsninger er kvalitetssikret og gennemtestet, så du får de bedste løsninger til dine behov.

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder:

Det siger vores kunder:

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Hvorfor Wordpress?

Vælger du os til at være dit WordPress webbureau, åbner det op for mange muligheder. Vi leverer de bedste WordPress løsninger ved hjælp af de nyeste teknologier, så din website bliver af bedste kvalitet. WordPress har et højt SEO niveau, så du kan rangere højt hos søgemaskinerne. 

 

Derudover er det et fleksibelt system, som gør det muligt for os at specialudvikle de funktioner, som passer til dit website uden at blive begrænset af platformen. 
WordPress er nemt og intuitivt for slutbrugeren. Det betyder, at dine kunder nemt kan navigere rundt på dit website.
 

Hvorfor os?

Man får for det meste, hvad man betaler for. Og det gælder også for Wordpress. Derfor kan det godt betale sig at vælge os som dit webbureau. Grundet vores mange års erfaring ved vi, hvad der skal til, for at din Wordpress website fungerer både i almindelig dagligdag men også i ekstraordinære situationer, hvor der kræves noget mere at sitet.