Wordpress website

Mange websites er i dag udviklet hos WordPress. Og det er der en god grund til. WordPress passer til de flestes behov og har desuden de egenskaber, som flere virksomheder efterspørger. Ønsker du også et WordPress website? Så læs med her.

Derfor skal Komunikado hjælpe dit med dit WordPress website:

WordPress  passer til alle platforme

Ni ud af ti danskere bruger mobilen, når de går på nettet. Derfor er det essentielt, at dine kunder kan tilgå din website fra både mobil og tablet. Og det kan de fra en WordPress platform. Derudover har Googlet meldt ud, at de anvender ”Mobile First” til indeksering, hvor sider der rater højt på mobileenheder, bliver vist øverst på Google. 

Dit site kan tilpasses til dine behov

Når vi arbejder i Wordpress, kan vi skræddersy løsningerne til netop dine behov. Dit site bliver responsivt, hvilket betyder, at det tilpasser sig forskellige skærmetyper såsom computer, tablet og smartphone, hvilket giver en bedre oplevelse for slutbrugerne. Derudover ”belønner” Google de sider, der er responsive, ved at ranke dem højere i søgeresultaterne.

Vi har over 10 års erfaring

Vi har eksisteret siden 2009, så med over 10 års erfaring med WordPress, tillader vi os at kalde os eksperter på området. Derved ved vi, hvordan vi skaber de bedste løsninger til WordPress, og vores egne danske eksperter er klar til at levere kvalitetssikrede og målbare løsninger til dig. 

Vi arbejder helhedsorienteret

Vi supporterer dig fra start til slut. Det betyder, at vi koder, designer og vedligeholder dit site. For os er tilfredse kunder det vigtigste, og derfor kan du som kunde forvente høj kvalitet. Vores løsninger er kvalitetssikret og gennemtestet, så du får de bedste løsninger til dine behov.

Se, hvordan vi har hjulpet tidligere kunder

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

En Wordpress løsning der passer dig

Vælger du os til at lave et WordPress website, åbner det op for mange muligheder. Vi leverer de bedste WordPress løsninger ved hjælp af de nyeste teknologier, så din website bliver af bedste kvalitet. WordPress har et højt SEO niveau, så du kan rangere højt hos søgemaskinerne. 

 

Derudover er det et fleksibelt system, som gør det muligt for os at specialudvikle de funktioner, som passer til dit website uden at blive begrænset af platformen. 
WordPress er nemt og intuitivt for slutbrugeren. Det betyder, at dine kunder nemt kan navigere rundt på dit website.