Velkommen til Komunikado

Vi er et landsdækkende 360 graders digitalt bureau i Aarhus

waves

Det står vi for

Færdige projekter til tiden og til prisen

Vi sætter en ære i at vores projekter overholder budgettet og bliver afleveret til tiden - hver gang!

Du møder et samlet team af eksperter

Hos os møder du alle eksperter under samme tag. Sådan sikrer vi effektiv kommunikation både internt og eksternt.

Vi går med dig hele vejen til toppen

Projektet vil være delt ind i overordnede sprints, hvor der vil være designsprint, udviklingssprint og sprint til test og live.

Vores kunder inkluderer
Se kundecases

360 graders digitalt bureau i hjertet af Aarhus

Design
Hjemmeside
Webshop
Webbudvikling
Onlinemarkedsføring
Drift og Hosting
Komunikado logo
Digitalt design til web, branding og print

For os er design langt mere en blot farver, form og layout – det handler nemlig om at skabe iøjnefaldende og lækre designs, som tydeligt formidler dit budskab og gør dit brand mindeværdigt.

Professionelle hjemmesider

Vi skaber professionelle hjemmesider på tværs af forskellige CMS’er og teknologier. For os handler det om at skabe effektfulde hjemmesider med fokus på leadgenerering og synlighed.

Webshops til både B2B og B2C

Vi udvikler og optimerer webshops med fokus på konverteringsrater og den gode kunderejse. Samtidig integrerer og automatiserer vi din webshop, så du kan fokusere på at drive forretningen.

Webudvikling med fremtidens teknologier

Vi udvikler skræddersyede webapps og integrationer med fokus på hastighed og sikkerhed. Vores team af erfarne udviklere gør brug af de nyeste teknologier og har fokus på klare leverancer til tiden.

Online markedsføring på de rigtige kanaler

Ud fra dine målgrupper og målsætninger sørger vi for at du bliver fundet de rigtige steder – uanset om du skal findes på søgemaskinerne eller på de sociale medier kan vi hjælpe dig!

Hurtig, sikker og stabil drift & hosting

Vi drifter og hoster vores kundernes løsninger ud fra principperne om ”high performance” og ”high availability”. Kort sagt sikrer vi dit website altid er online, hurtigt og fri for ubudne gæster.

Digitalt bureau med fokus på exceptionelle brugeroplevelser

Vi vil være et af landets førende digitale bureauer, som kendetegnes ved at skabe exceptionelle og værdiskabende brugeroplevelser. Vi arbejder for at nuværende og potentielle kunder skal kende os som et resultatskabende og kompetent digitalt bureau med fokus på og respekt for det nære samarbejde mellem os og vores kunder.

Testimonials

Det siger vores kunder

Nyheder

Følg med i relevante tech-nyheder og nyheder fra egne rækker. 

Læs alle vores nyheder

Komunikado – et digitalt bureau, der tager din online tilstedeværelse alvorligt

Med vores innovative, helhedsorienterede og målbare online-løsninger indenfor webdesign, programmering og online markedsføring kan vi indfri dit digitale potentiale. 

Digitalt bureau med danske specialister

Hos Komunikado er vi klar over, hvor vigtig din online tilstedeværelse er for din markedsføring, og vi ved, at en rigtigt designet hjemmeside eller webshop kan gøre en stor forskel for netop din forretning. 

Derfor har vi danske specialister indenfor blandt andet webdesign, programmering og online markedsføring i vores team, der alle sidder klar til at hjælpe din forretning med at indfri sit digitale potentiale.

Digitalt bureau, der når hele vejen rundt

Komunikado er et digitalt bureau, der når hele vejen rundt. Det betyder, at vi ikke blot er specialister i at udvikle websider, vi ved også, hvad der skal til, for at du får succes med hele din online tilstedeværelse -fra rigtig programmering til online markedsføring.

Vores specialister sidder med en guldgrube af viden indenfor alt, der skal til for at have succes online både med en hjemmeside og en webshop. Så med os som dit digitale bureau, vil du hurtigt opleve, at du når nye resultater med din online virksomhed. 
 

Mere end 10 års erfaring som digitalt bureau

Vi er et digitalt bureau, der leverer flotte, funktionelle og moderne hjemmesider og webshops i et stærkt design, og det har vi gjort siden 2009 – så vi ved, hvad vi laver. 

Gennem de sidste mere end 10 år har vi leveret responsive hjemmesider i systemerne Wordpress, Magento og Drupal, der er brugervenlige og fungerer optimalt på både bærbar og stationær computer, tablet og smartphone. 

Vi har også specialiseret os i opbygningen af webshops. Vi er certificerede udviklere i flere CMS-systemer, og vi har leveret professionelle B2B og B2C webshops, siden vi startede i 2009. 
 

Et digitalt bureau, der tager din virksomhed alvorligt

Når du vælger at samarbejde med os, garanterer vi dig en professionel tilgang til din forretning og vores fælles projekt – at få din virksomhed til at fremstå og præstere bedst muligt online. 

Vi sætter os altid grundigt ind i din forretning, så vi sammen kan analysere dine behov og udvikle de bedste løsninger, som vi skræddersyr til netop din virksomhed. 

Vi forventer, at du er seriøs med din forretning, men vi forventer ikke, at du er ekspert i online markedsføring eller opbygning og design af online-løsninger – det har du os til.