En designmanual strømliner dit brand på tværs af kanaler

En stærk og gennemtænkt designmanual sørger for, at dit brand har et gennemgående og personligt visuelt udtryk uanset hvilken platform, din virksomhed befinder sig på. 

Vi laver altid unikke designmanualer som baggrund for vores udvikling af jeres online tilstedeværelser, og I får den altid udleveret til eget brug, så I nemt kan fastholde jeres visuelle identitet på tværs af jeres kanaler. 

 

Se vores cases

Dine kunder kender dig på din designmanual

Eller - det er måske at stramme den, for dine kunder kommer aldrig til at se din designmanual. Men det er din designmanual der lægger linjen for dit brand og din visuelle identitet, og det er det, kunderne kender dig på. 

Med en designmanual ved hånden har du derfor et godt værktøj, til når du skal kommunikere med dine kunder online, i nyhedsbreve eller med tryksager.   

Din designmanual er dit regelsæt

Når vi udvikler designmanualer sørger vi for at beskrive alle aspekter af det visuelle udtryk. Vi sørger for at fastlægge fonter, skrifttyper, farvekombinationer og -muligheder, grafik, logo osv. 

Vi implementerer designmanualen i alt vores arbejde for dig, og du får selvfølgelig udleveret designmanualen til eget brug, så du altid kan vende tilbage til den. 

Vi sætter os altid grundigt ind i din virksomhed, kunder og målgrupper, inden vi går i gang med at udvikle din designmanual, så du får en unik designmanual, der appelerer til lige netop din kundegruppe.

 

Kontakt os

En designmanual giver din virksomhed en stærk visuel identitet

Dine kunder kender dit brand på det visuelle udtryk, og en stærk og strømlinet visuel identitet er derfor en vigtig del af den måde, dine kunder oplever og husker dit brand på.

Når du har en strømlinet og ensrettet kommunikationsform på tværs af dine platforme og kanaler, så oplever dine kunder dit brand på samme måde, og det opfattes som både professionel og tillidsvækkende kommunikation. 

Med den gode designmanual tager du kontrol over dit visuelle udtryk, og du sørger for, at dine kunder husker dig, og at de altid forbinder dig med det, du gerne vil forbindes med. 

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Strategisk designmanual til netop jeres virksomhed

Hos Komunikado har vi mere end ti års erfaring med at skabe succesfulde designmanualer, som har skabt værdi for vores kunder i mange år. Når vi udvikler en designmanual for din virksomhed vil vi altid stile efter at skabe et design, der kan kendetegne din virksomhed på alle platforme 

Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed

For at opnå en unik og kendetegnende designmanual, kræver det en rød tråd i det indholdsmæssige og det visuelle. Derfor gør vi os grundige, når vi sætter os ind i din virksomheds værdier for at udvikle din designmanual. Det er med til at skabe et mere troværdigt og gennemført visuelt udtryk, hvor både din virksomhed og dine kunder kan genkende jer. 

Vi ved, hvad der skal til

Mange tænker måske, at et logo er det, der definerer en virksomheds brand. Men hvad med farvevalg, grafiske linjer, ikoner, typografi og et tydeligt tema? Disse er blot eksempler på noget af det, der er defineret i en virksomheds designmanual. Vi sørger selvfølgelig for, at det hele er strømlinet og professionelt udviklet. 

Vi har over 10 års erfaring

Siden vi startede Komunikado i 2009, har vi arbejdet med at skabe grundige og unikke designmanualer. Det betyder, at vi altid holder os opdaterede på, hvad der skal til for at skabe en vedkommende designmanual, der er aktuel mange år frem. Vi ved, hvilke farvekoder der fungerer sammen, og hvad der skal til, for at designe et gennemtænkt og lækkert visuelt design, som repræsenterer din virksomhed og dens værdier.

Vi er i øjenhøjde med dig

Vi er et mindre bureau i hjertet af Aarhus, og det betyder, at vi har et nært sammenhold mellem de forskellige faggrupper. Det gør, at vi nemt kan få inputs fra alle faggrupper, når vi skal udvikle en designmanual for din virksomhed, og det betyder også, at alle udfordringer bliver løst hurtigt, fordi vi let kan snakke sammen.