Lav effektiv markedsføring på SoMe 

Sociale medier, eller SoMe, som Facebook og LinkedIn er et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil nå din målgruppe på en smart og effektiv måde. Med en strategisk indsats på SoMe kan du blandt andet opnå øget trafik, styrket brandloyalitet og større kundetilfredshed. 

Hos Komunikado kan vi hjælpe dig med at strikke den helt rigtige strategi for dine sociale medier sammen. Vores eksperter ved, hvad der skal til for at nå din målgruppe og skabe interaktion på de forskellige platforme.

Se vores cases

Nå ud til flere med relevant og engageret indhold på SoMe

Det kan nogle gange være svært at gennemskue, hvad der præcist virker på de sociale medier. Og for ikke det skal være løgn, så ændrer Facebook og LinkedIn ofte på deres algoritmer, der i øvrigt er hemmelige, så det ikke altid er det samme slags indhold, der bliver prioriteret og distribueret. 

Men der er dog enkelte pejlemærker, du næsten altid kan gå efter, når du vil lave effektiv markedsføring på SoMe. 

Sørg først og fremmest for at vælge den rette platform til din virksomhed - vil du henvende dig til andre virksomheder? tænk LinkedIn. Eller forbrugere? tænk Facebook.

Og skab så originalt, relevant og personligt indhold, der engagerer dine følgere og selvfølgelig stemmer overens med dine værdier og dit brand. 

Komunikado er eksperter i SoMe

Hos Komunikado er vi specialister i at bruge SoMe til online markedsføring. Vi ved, hvilke platforme, der skal bruges hvornår og til hvad, og vi ved, hvordan man skaber indhold, der engagerer følgerne og skaber værdi for dine kunder og din virksomhed.

Vores SoMe-specialister er klar til at hjælpe dig med alt indenfor SoMe marketing - hvad end du savner kompetent sparring, skal have udviklet en SoMe-strategi eller du skal have lavet konkret indhold til din SoMe-profil.

 

Kontakt os

Lav målrettet annoncering med SoMe 

Ud over at lave en organisk indsats på de sociale meder kan man i dag også arbejde med betalt annoncering og kampagner på både LinkedIn og Facebook.

Det kan være en yderst effektiv marketingsstrategi at lave betalt annoncering på SoMe, hvis man gør sig klart, hvad formålet med annonceringen er.

Mulighederne for annoncering på de forskellige SoMe-platforme giver dig nemlig mulighed for at målrette din indsats meget præcist til de brugere, der før har vist interesse i din virksomhed enten ved at have besøgt din webside eller profil eller have interageret med dit indhold. 

Hos Komunikado kan vi hjælpe dig med at lave en klar målsætning for din SoMe-annoncering, og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at sætte en effektiv annonce op eller en kampagne igang, der skaber vækst og værdi for din virksomhed.

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Vi skaber succesfulde tilstedeværelser på sociale medier

Hvad end du ønsker en stærk brand awareness, kvalitative leads eller mere trafik på din side, så ved vi, hvor vi skal sætte ind, og vores eksperter i SoMe står altid klar til at hjælpe dig hele vejen. 

Vi har styr på reglerne

Når du skal markedsføre din virksomhed på de sociale medier, er det ikke altid lige til. Der er en række regler for indhold og strategi, man skal forholde sig til. Heldigvis har vi helt styr på, hvad der skal til for, at du hurtigt og nemt får dine annoncer ud. 

Vi hjælper med målgrupper

At lave markedsføring på de sociale medier giver kun mening, hvis din kundeskare benytter sig af SoMe. Derudover er det vigtigt, at det, der bliver formidlet til kunderne, er relevant for dem, ellers reagerer de ikke på det. Lad os hjælpe dig med en plan for, hvor det er værd at sætte ind.

Vi ser ud over landets grænser 

Selvom vi er et lokalforankret team, kan du være helt sikker på, at vi altid har 100 procent styr på de nyeste trends og den nyeste forskning på markedet. Vi skeler i høj grad til udlandet, hvilket gør, at du som kunde hos os kan være sikker på, at din annoncering altid er up-to-date på de nyeste trends.

Vi har drevet digitalt bureau i 10 år

Komunikado har eksisteret siden 2009. Det betyder, at vi har mere end 10 års erfaring som digitalt bureau. Derfor ved vi, hvad vi er dygtige til, og det er det, som sikrer dig, at du får de bedste løsninger, når det kommer til markedsføring.