En hastighedsoptimeret webside, hvor selv utålmodige kunder vil handle 

Hastighedsoptimering handler i bund og grund om at skabe en webside, der loader hurtigt og konsekvent, så kunderne har en gnidningsfri oplevelse, hvor de ikke skal vente på, at informationerne på din side loader. 

Vi kan hastighedsoptimere din webside ved at optimere teknikken bag den, så dine kunder ikke hopper videre til dine konkurrenters hjemmesider, fordi de oplever lange loading-tider hos dig. 

 

Se vores cases

Google belønner hastighedsoptimering

Alle ved, hvor irriterende det er at besøge en webside, der loader langsomt. Og det ved Google også. Derfor er hastighed en af de mange parametre, Google vurderer din webside på, når de skal placere dit site i søgeresultaterne.

Når Googles robotter gennemgår dit site, scanner de hastigheden ved at analysere data fra dine besøgende, så de kan vurdere, om din side er hurtig eller langsom.

En langsom side ryger længere ned i søgeresultaterne, og en hurtig webside bliver belønnet med højere placeringer. 

Hastighedsoptimering er et udtryk for kvalitet

En hurtig hjemmeside med korte loadingtider er altså et kvalitetsstempel for dine besøgende og dermed også for Google, og derfor bliver du belønnet, når du hastighedsoptimerer din webside. 

Googles egne guidelines for webmastere understreger også, at du med hastighedsoptimering hjælper dine besøgende med at bruge din side, hvilket de belønner i deres ranking.  

 

Kontakt os

Tænk hastighedsoptimering ind i websiden fra start

Hos Komunikado ved vi, hvor vigtigt det er, at din webside er hastighedsoptimeret. Derfor sørger vi altid for at tænke hastighedsoptimering ind i udviklingen af din hjemmeside eller webshop helt fra start.  

Vi arbejder blandt andet med at optimere og tilpasse dit indhold, så det ikke trækker mere loadingtid end højest nødvendigt.

Og så sørger vi selvfølgelig for at alt arbejdet bag din webside - såsom kodning og servere - er opdateret, har den rette kapacitet og er hastighedsoptimeret, så det arbejder for din webside i stedet for at arbejde imod. 

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Hastigheden har betydning for konverteringer og placeringer på Google

Ligesom det er tilfældet med et responsivt design, bliver en webshop og hjemmeside rangeret højere i Google-resultaterne, jo hurtigere den er. Det gør det også til en bedre oplevelse for dine kunder, som ikke skal bruge spildtid på at vente, og derfor er de mere tilbøjelige til at foretage køb eller henvende sig til jer, når de besøger jeres webside.

Vi hastighedsoptimerer i flere forskellige systemer

Vi arbejder ikke kun i et bestemt CSM-system men i flere forskellige. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, hvad enten du benytter eksempelvis Wordpress, Magento eller Drupal. Vi har mange års erfaring med de forskellige systemer, hvilket betyder, at vi ved, hvad der er muligt, når vi skal hastighedsoptimere din webside. 

Vi hjælper også med SEO-optimering

En anden faktor, som påvirker Google-resultaterne, er SEO-optimering. Vi kan også her hjælpe med en målrettet SEO-optimering, som en del af et webshop- eller hjemmesidedesign. Med optimering af SEO vil din webshop og hjemmeside få en højere placering på Google søgningerne, hvilket vil gøre det nemmere for potentielle kunder at finde din shop.

Vi har over 10 års erfaring

Siden vi startede Komunikado i 2009, har vi arbejdet med at hastighedsoptimere diverse websider. Vi ved altså, hvad der skal til for at en webside performer bedst muligt i forhold til blandt andet hastighed. Vi har gemmetestet vores løsninger, og vi ved præcis, hvor vi skal sætte ind for at udvikle en hjemmeside eller webshop, som Google vil belønne for sin hastighedsoptimering. 

Vi er i øjenhøjde med dig

Vi er et mindre bureau i hjertet af Aarhus, og det betyder, at vi har et nært sammenhold mellem de forskellige faggrupper. Det gør, at vi nemt kan få inputs fra alle faggrupper, når vi skal udvikle en webside for din virksomhed, og det betyder også, at alle udfordringer bliver løst hurtigt, fordi vi let kan snakke sammen.