Opnå flere konverteringer med den rette online markedsføring

Med strategisk online markedsføring, kan du ramme lige nøjagtig det publikum, du har brug for, for at du oplever en øget interesse og vækst i din virksomhed 

Komunikado kan komme hele vejen rundt om din online markedsføring og dermed sikre, at din online tilstedeværelse optimeres på alle platforme, så du har de bedste muligheder for at komme i kontakt med din målgruppe.

 

Se vores cases

Online markedsføring når målgruppen på de rigtige platforme

Vi har gennem flere år arbejdet med online markedsføring af virksomheder på nogle af de største og mest brugte online platforme. Derfor ved vi, hvor og hvordan vi skal nå netop din målgruppe.

Med vores store viden indenfor online markedsføring, kan vi hurtigt se, hvor og hvornår en markedsføringsindsats vil give mening for lige netop jer.

Du skal nå din målgruppe, der hvor de er

Vi har gennemtestet og kvalitetssikret et hav af forskellige muligheder indenfor online markedsføring, og vores eksperter og specialister holder sig altid opdaterede på den nyeste viden og trends indenfor online markedsføring i både ind- og udland. Det gør, at vi altid kan tilbyde jer innovative og moderne løsninger indenfor:

  • SEO
  • Google Ads - både Google Shopping og Google Display
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Content Creation

 

Kontakt os

Online markedsføring rammer plet med strategisk tilgang 

Når vi arbejder med at udvikle online markedsføringskampagner sker det altid ud fra et klart strategisk formål, hvor fokus er at skabe den rette opmærksomhed og synlighed på de rigtige platforme.

For at vi kan lykkes med det, kræver det, at vi får en solid indsigt i netop din virksomhed og dine målgrupper - det sker typisk i forbindelse med en 

Strategiworkshop:

  1. Hvad er visionen og missionen for din virksomhed?
  2. Jeres produkter og Unique Selling Points
  3. Målgrupperne og deres kendetegn
  4. User stories og kunderejsen

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Vi laver online markedsføring, der skaber værdi

Komunikado har eksisteret siden 2009. Det betyder, at vi har 10 års erfaring med online markedsføring. Derfor ved vi, hvad vi er dygtige til, og hvad der virker. Det er det, der sikrer dig, at du altid får de bedste løsninger, der skaber værdi for din virksomhed. 

Vi har styr på reglerne

Når du skal lave online markedsføring er det ikke altid ligetil. Der kan være regler og love, du skal forholde dig til, og selvfølgelig holde dig indenfor. Vi har helt styr på, hvilke muligheder, der er, når man vil lave online markedsføring, og vi ved, hvad der skal til, så du hurtigt og nemt får dine budskaber ud de rigtige steder.

Vi sætter ind med den rigtige plan

At vælge den rigtige strategi for online markedsføring handler blandt andet om at finde ud af, hvem din kundeskare er, hvor de er, og hvad der interesserer dem. Derudover er det vigtigt, at det, der bliver formidlet til kunderne, er relevant for dem, ellers reagerer de ikke på det. Lad os hjælpe dig med en plan for, hvor det er værd at sætte ind.

Vi ser ud over landets grænser 

Selvom vi er et lokalforankret team, kan du være helt sikker på, at vi altid har 100 procent styr på de nyeste trends og den nyeste forskning på markedet. Vi skeler i høj grad til udlandet, hvilket gør, at du som kunde hos os kan være sikker på, at din online markedsføring altid er up-to-date på de nyeste trends.

Vi når hele vejen rundt

Når vi udvikler online markedsføringskampagner til vores kunder, sørger vi for at komme hele vejen rundt om virksomheden. Desuden tager vi os af alt lige fra de første målgruppeanalyser til implementeringen af den online markedsføringsplan, vi har lagt i samarbejde med dig.