Søgemaskineoptimering (SEO) 

Hos Komunikado er vi eksperter i SEO (søgemaskineoptimering). Vi hjælper med at optimere dit website, så det altid ligger så højt som muligt i de organiske søgeresultater. 

Derfor skal vi hjælpe dig med SEO:

Vi ved, at det kræver arbejde

Man kommer ikke sovende til en topplacering hos Google - og er man der først, er det heller ikke lig med, at man beholder den placering. Vi er klar over, hvad det kræver, og udover de rigtige søgetermer, så vurderer Google også på dit websites kvalitet, hastighed og hvor mobilvenligt, det er. Vi står klar til at hjælpe hele vejen rundt.

Vi har over 10 års erfaring

Med over 10 år i branchen har vi længe fulgt med i, hvad der fungerer inde for SEO. Vi holder os løbende up to date med, hvad Google "belønner", og hvad der er vigtigt at have styr på SEO mæssigt. 

Vi sørger for en SEO-analyse

Men vores SEO-analyse værktøj kan vi planlægge den bedste strategi for at nå til tops rent SEO-mæssigt. Her kan vi uddrage hvilke søgetermen, der giver mening for dig samt sammenligne med eventuelle konkurrenter.

Dit site bliver konkurrencedygtigt

SEO konverterer i gennemsnit 65 procent bedre end andre digitale kanaler. Det betyder, at hvis dit site bliver SEO optimeret, så kan du forvente mere trafik på dit site og forhåbentlig mere salg. Det kan du, fordi SEO optimerede sider ranker bedre på Google. Altså, dit site ryger højere op i resultaterne, jo bedre SEO optimeret det er.

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases


Hvad er SEO og hvorfor?

HVAD ER SEO?

 

SEO står for Search Engine Optimization - på dansk også kaldet søgemaskineoptimering. Det er den proces, der gør, at din hjemmeside bliver fundet øverst som organiske resultater i søgemaskiner som eksempelvis Google.

SEO er en metode indenfor online marketing, som sikrer, at du har de bedste forudsætninger for at opnå stor synlighed på Google, hvor dit site bliver højt rangeret. Det handler om at udvælge hvilke søgeord, antal af ord og søgetermer.

Når man arbejder med SEO, handler det om at tænke som kunderne tænker. Altså, hvad vil en kunde søge på, hvis de skulle finde dit website? De ord handler det om at indsætte i sine tekster. Jo flere relevante ord til det, dit site handler om, jo større sandsynlig for at dit site rangerer højere.

 

HVORFOR SEO?

 

En analyse foretaget af Advanced Web Ranking viser, at de der rangerede højest på Googles søgeresultater modtog 38 procent af de samlede antal klik på computer og 30 procent på telefon. Hvor andenpladsen modtog 19 procent på computeren og 18 procent på telefonen. De tal viser, hvor vigtigt søgeoptimering er for antallet af besøg på dit site. SEO optimering er med til at få dit site til at rangere højere, så de potentielle kunder i sidste ende finder dit site, når de søger.  

 

Vi guider dig

 

Du kan trygt overlade dit site i vores hænder. Vores egne danske eksperter leverer kvalitetssikrede og målbare løsninger til dig. Lad os optimere dit site, så det rangerer endnu højere på Google.