Indfri dit online potentiale med SEO

Search Engine Optimization, søgemaskineoptimering eller bare SEO udgør i dag en central del af de fleste onlinevirksomheders leadgenering, fordi det med tålmodighed og en klar strategi er en effektiv måde at få flere af de rigtige kunder ind på din webside.

Komunikado er et professionelt SEO-bureau, der gennem mere end ti år har udviklet websider, der har et klart strategisk mål om at generere leads og konverteringsoptimere ved hjælp af SEO. 

Se vores cases

Opnå en høj placering på Google med SEO-optimering

Søgemaskinernes fornemste opgave er at hjælpe brugerne med at finde det, de søger. Derfor bliver websider på Google, som er den meste brugte søgemaskine herhjemme, rangeret efter, hvor relevante de er for brugerne. 

Den hjemmeside du ser øverst efter annoncerne, når du laver en Google-søgning, er den hjemmeside, Googles algoritme finder mest relevant i forhold til din søgning. 

Med SEO udnytter vi nogle af Googles parametre for en relevant webside på lige netop de søgeord, din virksomhed skal findes på, så den bliver vist højere oppe i de organiske søgeresultater.

Vi laver SEO, der skaber værdi for din virksomhed

Vores specialister i SEO kan analysere sig frem til, hvilke søgeord din virksomhed bør slå sig op på for at få flere af de rigtige brugere ind på siden, så du oplever en bedre konverteringsrate. 

Vi laver også det hårde benarbejde, nemlig at få skrevet tekster, lave linkbuilding og content og udvikle en brugervenlig webside, så din webside med SEO-optimering performer bedre på Google, og så den på længere sigt vil være en værdifuld leadgenerering i sig selv.  

 

Kontakt os

SEO kræver tålmodighed og tilpasning 

Når vi siger, at SEO kræver tålmodighed, så mener vi det. For det kræver fokuseret arbejde, at udvikle en SEO-optimeret webside, og resultatet af din SEO-indsats viser sig ofte først efter mere end 12 måneder.

Men når arbejdet først er gjort og implementeret, kan en SEO-optimeret webside være et stærkt og værdifuldt leadgenererings-værktøj for dig.

Især hvis du har en dygtig SEO-partner ved din side - og det er Komunikado.

Vi har stor erfaring med at finde de forretningsmæssige rigtige søgeord for din virksomhed, og vi ved, hvordan vi skal slå dine konkurrenter, selvom de allerede er i gang med SEO på netop disse søgeord. 

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Komunikado arbejder strategisk med SEO 

Når vi arbejder med SEO sørger vi altid for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og din virksomheds målgruppe, så vi sammen kan lave målsætninger for, hvad din virksomhed skal opnå med en fokuseret og strategisk SEO-indsats. 

Vi ved, at det kræver arbejde

Man kommer ikke sovende til en topplacering hos Google - og er man der først, kræver det også hårdt arbejde at beholde den placering. Hos Komunikado er vi klar over, hvad det kræver at få og holde en god placering på Google, for udover de rigtige søgetermer og SEO-tekster, så vurderer Google også dit websites kvalitet, hastighed og hvor mobilvenligt, det er. Vi står klar til at hjælpe hele vejen rundt.

Vi sørger for en SEO-analyse

Med vores SEO-analyse værktøj kan vi planlægge den bedste strategi for at nå til tops rent SEO-mæssigt. Her kan vi uddrage hvilke søgetermer, der giver mening for dig, og vi kan også sammenligne din hjemmesides eller webshops performance med eventuelle konkurrenters.

Dit site bliver konkurrencedygtigt

SEO konverterer i gennemsnit 65 procent bedre end andre digitale kanaler. Det betyder, at hvis dit site bliver SEO-optimeret, så kan du forvente mere trafik på dit site og forhåbentlig mere salg. Det kan du, fordi SEO-optimerede sider ranker bedre på Google. Altså, dit site ryger højere op i resultaterne, jo bedre SEO-optimeret det er.

Vi har over 10 års erfaring

Med over 10 år i branchen har vi længe fulgt med i, hvad der fungerer indenfor SEO. Vi holder os løbende up to date med, hvad Google "belønner", og hvad der er vigtigt at have styr på, når det kommer til SEO.