WordPress webshop giver uendelige muligheder for e-commerce

Med en WordPress webshop får du enormt mange muligheder for at udvikle en brugervenlig webshop, der er tilpasset lige netop dine behov og ønsker. WooCommerce-plugin på din WordPress webshop gør det nemt og fleksibelt at sælge og administrere din webshop direkte fra kontrolpanelet i WordPress. 

Komunikado er et professionelt WordPress bureau, der har mange års erfaring med at udvikle WordPress og WooCommerce webshops, der er unikt udviklet og tilpasset vores kunders behov og ønsker. 

 

Se vores cases

Fleksibel webshop i WordPress med WooCommerce-plugin

Hos Komunikado er vi eksperter i at udvikle brugervenlig og fleksible WooCommerce webshops i WordPress, og det har vi været i mere end ti år.

Vores dygtige udviklere har fuldt ud styr på, hvilke integrationsmuligheder og funktionalitetsudvidelser, der allerede findes i systemet, og hvordan man udvikler nye, hvis behovet skulle opstå. 

Derfor kan vi altid udvikle fleksible WooCommerce webshops, der lever fuldt ud op til dine ønsker, behov og forventninger. 

WooCommerce er brugervenligt for dig og dine kunder

Ud over at være et utroligt fleksibelt system, der giver mange muligheder for udvikling af unikke webshops, så er WooCommerce brugervenligt for både dig og dine kunder.  

Det gør, at det er nemt for dig at sælge fra og administrere og opdatere din webshop, samtidig med at det er nemt at designe den perfekte kunderejse for dine besøgende, der vil belønne din brugervenlig og intuitive WordPress webshop med flere konverteringer.

 

Kontakt os

Kom i gang med at drive webshop med WooCommerce 

Fordi WordPress gør det nemt og intuitivt at bruge og administrere en WooCommerce webshop, er det et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil drive en webshop. 

Vi kan lave en personlig webshop med unikke funktioner, udvidelser og specialløsninger, som du nemt kan arbejde videre med og drive din nye forretning fra. 

Komunikados specialiserede WooCommerce udviklere kan hjælpe dig med at udvikle den helt rigtige webshop til dig, og vi har selvfølgelig dig med på hele rejsen - fra idé til færdige webshop - så du også lærer, hvordan du arbejder mest optimalt med din WooCommerce webshop.

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Med WooCommerce fra WordPress behøver du kun ét CMS-system

Hvis du allerede har en WordPress hjemmeside er et WooCommerce-plugin det helt oplagte valg, hvis du vil udvide med en webshop. Det er nemt og hurtigt at tilknyttet webshop-modulet til din hjemmeside, og du slipper samtidig for at skulle lære et helt nyt administrations-modul at kende. 

Vi designer professionelt

Designet er din webshops visitkort. Det er det første, der møder dine kunder, og det har stor indvirkning på dine kunders købsoplevelse. Derfor er designet et vigtigt step for en succesrig webshop. Med WordPress og WooCommerce har vi mange muligheder for at skabe unikke designs, så din webshop skiller sig ud, samtidig med at den fungerer optimalt. 

Vi skræddersyer WooCommerce webshops til jeres behov

Det vigtigt for os, at jeres behov bliver hørt og kan genkendes i den færdige webshop. Derfor gør vi meget ud af at sætte os grundigt ind i jeres forretning, inden vi designer en webshop til jer. I har selvfølgelig mulighed for at komme med jeres indspark og ønsker gennem hele processen, så jeres WooCommerce webshop afspejler jer.

Nå ud til endnu flere med SEO

Med en webshop i WooCommerce har vi optimale muligheder for at lave en god SEO-webshop, hvilket gør, at din webshop kommer højere op i søgeresultaterne på Google. Webshops som er SEO optimerede, konverterer i gennemsnit 65 procent bedre end de, der ikke er. Det betyder, at du kan forvente mere trafik på din webshop og forhåbentlig mere salg ved hjælp af SEO-optimering. 

Vi har over 10 års erfaring

Med mere end 10 års erfaring med at udvikle webshops i WordPress og med WooCommerce, er vi et bureau, der har styr på det, vi laver. Vi har stor erfaring med at udvikle WordPress webshops, så vi ved, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Vores medarbejdere er erfarne indenfor branchen, og de lægger en dyd i, at du bliver tilfreds med vores arbejde.