Komunikado - webbureau og digital samarbejdspartner

Med vores innovative, helhedsorienterede og målbare online-løsninger indenfor webdesign, programmering og online markedsføring kan vi indfri dit digitale potentiale.

Vi leverer flotte, funktionelle og moderne hjemmesider og webshops i et stærkt design, der skaber værdi for vores kunder, og det har vi gjort siden 2009 – så vi ved, hvad vi laver. 

Kontakt os

Komunikado skaber værdi for din virksomhed

Med Komunikado får du et digitalt bureau, der når hele vejen rundt. Det betyder, at vi er meget mere end blot specialister i at udvikle websider.

Vores eksperter indenfor blandt andet webdesign, programmering og online markedsføring ved, hvad der skal til for at lave en succesfuld hjemmeside eller webshop, hvor der er taget højde for alle detaljer.

Du vil hurtigt opleve, at din virksomhed når nye resultater, efter vi har været din online tilstedeværelse igennem.

Når din webside er udviklet og opbygget, kan vi også levere fremragende driftsupport og hjælpe med at sørge for hurtig og stabil hosting af din webside.

Du behøver altså kun at gå til ét webbureau, når du går til Komunikado. 

Mød holdet bag

Med os får du en digital samarbejdspartner

Vi ser os selv som din digitale samarbejdspartner fremfor din udvikler.

Du har ønskerne og visionerne, og det er dig, der kender din virksomhed bedst - så har vi til gengæld kompetencerne til at få både dine ønsker og visioner indfriet. 

Vi forventer, at du er seriøs med din forretning, men vi forventer ikke, at du er ekspert i online markedsføring eller design og opbygning af online-løsninger – det har du os til. 

Derfor lytter vi altid til dine ideer og inputs, som vi er klar til at drøfte over telefonen eller på et møde hos dig eller hos os. Vi holder til i hjertet af Aarhus, men vi besøger gerne vores kunder i hele landet. 
 

Kontakt os
Samarbejde

Nøgleordene for vores tilgang til et samarbejde er positivt og konstruktivt

Resultater

Vi har fokus på at skabe målbare resultater de kan ses på bundlinjen

 

Viden

Vi respekterer viden og lægger vægt på at vores medarbejdere er eksperter

Data

Vi arbejder med udgangspunkt i data, fordi det giver de bedste resultater

Agilitet

Vi arbejder efter den agile metode, fordi det giver de bedste resultater

Læring

Vi anerkender behovet for hele tiden at lære og blive klogere

 

Vi er et webbureau med værdier

Hos Komunikado arbejder vi altid ud fra et værdisæt, som giver alle parter mulighed for at lære og finde nye løsninger gennem hele processen. Vi ved nemlig, at online-projekter ofte i høj grad har en karakter af læringsprojekter.

Det betyder, at der ofte opstår ny viden og ideer undervejs i projektet, som giver behov for at en vis fleksibilitet til at kunne foretage ændringer i hvilke opgaver, der skal løses for at nå målet. 

Med en agil arbejdsproces har vi mulighed for at tilpasse arbejdsopgaverne undervejs, samtidig med at vi holder en fuld åbenhed omkring, hvad projektets timer går til. Sådan sikrer vi et godt samarbejde gennem hele projektet - og selvfølgelig at vi når vores mål og skaber resultater. 

Kom i gang

Holdet bag

CEO & Partner

Josua Blirup

CTO & Partner

Mikkel Aastrup

Partner

Søren Berg

Partner

Thomas Tengstedt

Udvikler

Jens Andersen

Markedsføring

Monica Strandgaard Petersen

Udvikler

Mikkel Skydstofte

Journalist og tekstforfatter

Julia Liberati

Digital Designer

Eduard Roman

Det siger vores kunder

Sådan hjælper vi dig til at få succes online

Vi har mere end 10 års erfaring med at skabe onlinesucceser for vores kunder, så vi tillader os at kalde os eksperter indenfor e-handel og online markedsføring. Vores team af eksperter tager sig af alt indenfor webudvikling, design, tekstforfatning og markedsføring, og de ved alt om, hvordan man skaber online tilstedeværelser, der skaber værdi for din virksomhed. 

Hvad er Komunikado?

Komunikado er et digitalt bureau, der tager din online tilstedeværelse alvorligt. Med vores innovative, helhedsorienterede og målbare online-løsninger indenfor webdesign, programmering og online markedsføring kan vi indfri dit digitale potentiale. Vi leverer flotte, funktionelle og moderne hjemmesider, webshops og online markedsføring i et stærkt design, og det har vi gjort siden 2009 – så vi ved, hvad vi laver. 

Hvad laver Komunikado?

Med Komunikado får du et digitalt bureau, der når hele vejen rundt. Det betyder, at vi ikke blot er specialister i at udvikle websider, vi ved også, hvad der skal til, for at din online markedsføring rammer plet. Vi har en række af specialister indenfor blandt andet webdesign, programmering og tekstforfatning i vores team, der sidder klar til at hjælpe din forretning med at indfri sit digitale potentiale.

Hvorfor Komunikado?

Vi går højt op i at tilbyde dig personlig service. Og samtidig går vi aldrig på kompromis med professionalitet og kvalitet, når du mangler et professionelt bureaus hjælp til dine digitale løsninger. For os er det vigtigste nemlig vores kunder. Vi har over 200 dedikerede og tilfredse kunder, og vi stræber efter, at du skal være tilfreds fra start til slut.

Vi hjælper også med drift og support

Uanset hvilket system, vi udvikler i, kan vi med vores mange års erfaring i driftsupport sørge for, at din webside altid er holdt ajour med de sidste nye sikkerhedsopdateringer og dermed er mindre sårbar overfor hackerangreb, nedbrud og kompromittering af data. Når din webside er udviklet og opbygget, leverer vi fremragende driftsupport og hjælper med at sørge for hurtig og stabil hosting af din webside.