En unik og brugervenlig WordPress hjemmeside skaber stor værdi

En WordPress hjemmeside har mange fordele. Den er blandt andet meget brugervenlig og fleksibel at arbejde med, og fordi det er det mest udbredte indholdsstyringssystem i verden, så er der mange muligheder for at finde og udvikle moduler, hvilket alt sammen er med til at skabe værdi for din virksomhed. 

Hos Komunikado har vi arbejdet professionelt med udvikling af WordPress hjemmesider i mange år, og vi er derfor et anerkendt WordPress-bureau, der udvikler unikke og succesfulde WordPress hjemmesider. 

 

Se vores cases

Få udviklet din WordPress hjemmeside af danske eksperter

Komunikado har igennem de sidste mere end ti år arbejdet professionelt med udviklingen af WordPress hjemmesider. Det betyder, at vi har stor erfaring med at udvikle unikke og flotte designs med specialudviklede plugins, der opfylder dine ønsker og behov.

Vores danske WordPress specialister og udviklere ved, hvordan de skal udvikle en sikker og sammenhængende WordPress hjemmeside, der altid fungerer optimalt - selv under pres.

Vi tager os af hele din WordPress hjemmeside

Som erfarne og profesionelle WordPress specialister i Danmark har vi helt styr på, hvad der skal til for at din WordPress hjemmeside er i orden hele vejen rundt.

Vi tager os af alt lige fra den første kodning og udvikling, til designprocessen og tilpasningen i tæt samarbejde med jer, for til sidst også at kunne tilbyde hosting og support, når WordPress hjemmesiden er i luften.

 

Kontakt os

WordPress gør det nemt at udvide med en webshop

Med en velfungerende og professionel WordPress hjemmeside kan du nemt integrere en webshop med et WooCommerce plugin, hvis din virksomhed på et tidspunkt får brug for det. 

WooCommerce er et af de bedste og mest udbredte webshop-systemer, og det er udviklet til WordPress hjemmesider. Det vil sige, at det er nemt at tilføje som et ekstra modul på en allerede eksisterende WordPress hjemmeside.

Som resten af WordPress systemet er WooCommerce modulet meget nemt at arbejde i, så du nemt kan administrere din webshop med produkter og ordrestyring direkte fra kontrolpanelet i WordPress. 

Komunikado er selvfølgelig også din danske WordPress specialist, hvis du ønsker at lave en webshop på din WordPress hjemmeside. 

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

WordPress hjemmeside med fokus på hastighed og brugervenlighed

Komunikado udvikler altid WordPress hjemmesider med fokus på hastighed og brugervenlighed, så dine besøgende får en god oplevelse, når de møder din virksomhed online. Vi minimere loadtider, og sørger for at det er nemt og intuitivt at besøge din WordPress hjemmeside, samtidig med at det er nemt og enkelt for dig at vedligeholde og opdatere den. 

Dit site kan tilpasses til dine behov

Når vi arbejder i WordPress, kan vi skræddersy løsningerne til netop dine behov, og det har vi stor mulighed for at gøre med WordPress’ mange designs og funktioner. Vi kan stort set bygge din hjemmeside op, lige som du drømmer om, den skal være

WordPress passer til alle platforme

Ni ud af ti danskere bruger mobilen, når de går på nettet. Derfor er det essentielt, at dine kunder kan tilgå din website fra både mobil og tablet. Og det kan de fra en WordPress platform. Derudover har Google meldt ud, at de anvender ”Mobile First” til indeksering, hvor sider der rater højt på mobileenheder, bliver vist øverst på Google. 

Vi har over 10 års erfaring

Vi har eksisteret siden 2009, og vi har arbejdet med WordPress hjemmesider siden starten. Så med over 10 års erfaring med WordPress, tillader vi os at kalde os WordPress eksperter. Vi ved altså, hvordan vi skaber de bedste løsninger til WordPress, og vores egne danske WordPress specialister er klar til at levere kvalitetssikrede og målbare løsninger til dig. 

Vi arbejder helhedsorienteret

Vi supporterer dig fra start til slut. Det betyder, at vi koder, designer og vedligeholder dit site. For os er tilfredse kunder det vigtigste, og derfor kan du som kunde forvente høj kvalitet. Vores løsninger er kvalitetssikrede og gennemtestede, så du får de bedste løsninger til dine behov.