Du fanger og fastholder dine kunder med et godt webdesign

Med et godt og professionelt webdesign går udseende og funktion op i en højere enhed, og det er ekstremt vigtigt, når du vil tiltrække og fastholde kunder på din webside.

Vi er prisbelønnede udviklere af professionelt webdesign, der elegant og effektivt guider dine kunder gennem deres digitale rejse på din hjemmeside - fra første klik og hele vejen til købsbeslutningen. 

 

Se vores cases

Vi laver professionelt webdesign, der er tilpasset din målgruppe

Bag enhver god webside ligger et godt og professionelt webdesign, der tager udgangspunkt i, hvilken målgruppe, der skal tiltrækkes og appelleres til. 

Derfor tager vi hos Komunikado altid udgangspunkt i målgruppen, når vi skal udvikle et professionelt og unikt webdesign. 

Professionelt webdesign udvikles efter målgruppeanalysen

Vi sætter os altid grundigt ind i din virksomhed og dens kunder og målgrupper, inden vi går i gang med at udvikle dit professionelle webdesign.

For det er analysen af din virksomhed og dit kundegrundlag, der afgør, hvor vi skal lægge vores fokus, når vi udvikler dit unikke webdesign.

Hvis din målgruppe hovedsageligt besøger din webside fra mobilen, så tager vores webdesign udgangspunkt i mobile first. Hvis dine kunder finder dig på en computer, så er det selvfølgelig desktop first, vi udvikler vores webdesign efter. 

 

Kontakt os

Google prioriterer sider med professionelt webdesign - her bliver kunderne

Der er mange ting, der er i spil, når Googles algoritmer skal placere din webside i søgeresultaterne. En af de væsenligste parametre er, om kunderne bliver på din side, eller om de hurtigt klikker sig videre til dine konkurrenters sider. 

Med et godt webdesign øger du chancerne for, at dine besøgende bliver længere på din side, og det belønner Google med bedre placeringer. 

Kunderne bliver længere, du får bedre placeringer på Google, flere kunder kommer til - og sådan giver et godt webdesign en øget konverteringsrate.

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Vi har solid erfaring med brugercentreret webdesign

Hos Komunikado kan vi hjælpe dig med at få udviklet et unikt og professionelt webdesign, så din virksomhed og dine produkter skiller sig ud, og så kunderne finder jer, husker jer, vender tilbage til jer og vælger jer fremover. 

Vi designer specifikt til dig

Vi udvikler altid unikke og professionelle webdesigns til vores kunder. For os er det vigtigt, at vores samarbejde fungerer optimalt, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i din forretning, så vi ved, hvad der gør din forretning unik. På den måde kan vi lave webdesigns til dit website, så det passer præcist til dine behov og ønsker. 

Vi er konstant opdaterede

Vi er et ambitiøst bureau, hvilket indebærer, at vi altid ønsker at tilbyde det nyeste og det bedste til vores kunder. Du kan altid regne med, at vi er opdaterede indenfor nye trends og tendenser. Desuden er vi altid up-to-date med den nyeste forskning indenfor området - også udenfor landets grænser.

Du får et responsivt design

Uanset om vi laver mobile first eller desktop first-webdesigns, så sørger vi altid for at komme hele vejen rundt, når vi udvikler professionelle webdesigns. Det betyder, at du får et lækkert og funktionelt design, der fungerer optimalt på både computer, tablet og telefon. 

Vi er din digitale partner 

Vælger du Komunikado, får du mere end blot en website-designer. Du får en partner, som er 100% digital og som har mere end 10 års erfaring indenfor webdesign. Det gælder både visuel onlineformidling og formidling af tekst. Derfor kan du regne med, at vi ved, hvad vi laver, så du får de bedste løsninger til dit behov.