Strategisk brug af Google Ads giver leads

Med den rigtige strategi for din onlineannoncering og brug af Google Ads vil du opleve, at din virksomhed generer flere leads, der på sigt også vil give dig en større konverteringsrate. 

Hos Komunikado er vi specialister i Google Ads, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at lægge en strategi for din onlineannoncering, der giver dig mest værdi for pengene. 

Se vores cases

Kvalificer din lead-genering med Google Ads

Med Komunikado som din samarbejdspartner på Google Ads har du et stærkt kort på hånden. Vi har nemlig fuldt ud styr på, hvordan vi kvalificerer din lead-genering og optimerer effekten af din online annoncering med Google Ads

Når Google Ads bruges rigtigt, er det et stærkt værktøj til lead-generering både i B2B og B2C-sammenhænge, og vi har gennem mange års erfaring med det gennemtestet og udviklet metoder, der vil skalere effektiviteten af din salgsindsats på Google Ads. 

Vi lægger strategien og eksekverer med dig

Hos Komunikado laver vi altid et grundigt analysearbejde af din virksomhed og dine målgrupper, inden vores specialister udformer en online Google Ads annonceringsstrategi til dig.

Under hele forløbet har vi et tæt samarbejde med dig, da vi også har brug for dine input for at skabe en stærk indsats med Google Ads.

Vi hjælper dig selvfølgelig med at lægge den rigtige strategi for din virksomhed, og vi er også med dig, når det er tid til at eksekvere den, så vi kan skabe værdifulde leads.

 

Kontakt os

Tilpas din online annonceringsindsats med Google Ads 

Med Google Ads kan du hurtigt komme i gang med online markedsføring, der giver flere henvendelse og salg, for få penge. Med Google Ads kan du nemt administrere og tilpasse din indsats både økonomisk og strategisk, samtidig med at du hurtigt kan få indblik i, hvad der virker. 

Og selvom netop det kan gøre det fristende bare at kaste sig ud i at bruge Google Ads, kan du spare mange penge ved at vælge den rigtige Google Ads-partner fra start.

I Komunikado ved vi nemlig både, hvordan man opsætter en effektiv annoncerings-indsats med Google Ads, men vi har også helt styr på, hvordan man overvåger sin indsats og tilpasser den, så den hele tiden udvikler sig til det bedre og følger med trends og efterspørgsel. 

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Gør din side klar til øget trafik fra Google Ads

Når du har lagt en effektiv online annonceringsstrategi med Google Ads og skal til at eksekvere den, er det en god ide at sørge for, at alt på din webside spiller. Så er den klar til at modtage de mange besøgende, der selvfølgelig gerne skal ende med at henvende sig eller foretage køb hos dig. . 

Langt størstedelen bruger Google

En undersøgelse foretaget af NetMarketShare viser, at 75% af alle søgninger foregår via Google. Derfor er Google Ads en meget effektiv måde at nå de rigtige kunder på, og det betyder, at der er stor sandsynlighed for, at jeres produkter vil blive fundet via Google Ads’ annoncer uafhængigt af jeres produkt og jeres kunder. 

Vi sætter os ind i jeres forretning

Når vi skal hjælpe jer med markedsføring via Google Ads, er det vigtigt, at vi ved, hvilken virksomhed I har, og hvad den står for. Det handler nemlig om at tænke, som jeres kunder vil tænke, når vi opretter annoncer, og derfor sætter vi os grundigt ind i, hvad I kan tilbyde jeres kunder. Vi sørger for at følge jeres annoncer tæt og løbende opdatere dem, så de passer til jeres services.

Vi bruger selv Google Ads

Hos Komunikado tilbyder vi kun ydelser, vi kan stå inde for. Vi gør selv brug af Google Ads til egne annoncer og ved derfor, hvor effektivt et redskab det er. Derfor ved vi også, hvad der fungerer, og hvor vigtigt det er løbende at følge op på annoncerne for optimering. Du kan altså regne med at få en service, der virker, og at vi sørger for, at dine annoncer fungerer optimalt.

Vi har over 10 års erfaring

Siden vi startede i 2009, har vi beskæftiget os målrettet og professionelt med Google Ads. Der findes forskellige former for betalt markedsføring afhængigt af søgemaskine, men vi har længe haft gode erfaringer med Google Ads. Det betyder, at vi ved, hvordan systemet fungerer, og ikke mindst hvad der virker indenfor betalt markedsføring generelt.