En succesfuld onlineløsning med Drupal 9 afhænger af valget af partner

Hvis du vil have en professionel hjemmeside udviklet i Drupal, så skal du vælge en Drupal-ekspert med flere års erfaring - og det har vi. 

Hos Komunikado er det et krav, at vores udviklere mestrer Drupal og arbejder i overensstemmelse med Best Practise. Vi er mangeårigt medlem af DrupalPro i Danmark, vi har udviklet i Drupal i flere år, og vi har allerede udviklet utallige hjemmesider i Drupal 9. 

 

Se vores cases

Drupal er et præmieret Content Management System (CMS)

Drupal er flere gange blevet præmieret som verdens bedste CMS. En af hovedårsagerne til det er, at Drupals stærke kerne er velegnet til komplekse løsninger, samtidig med at systemet er brugervenligt og nemt at vedligeholde.

Desuden fremhæves der ved Drupal 9, at det indeholder:

  • Kraftfulde indholdsværktøjer
  • Præcis og granuleret rollestyring
  • Enterprise arkitektur
  • Sikkert og hurtigt

Drupal 9 hjemmesider er derfor det oplagte valg til udvikling af både hjemmesider, webshops, communities, intranet og CRM-systemer.

Uendelige muligheder med en Drupal 9 hjemmeside

Drupal 9 er særligt velegnet til større webportaler, fordi det indeholder en omfattende taksonomistruktur, som gør det nemt at vedligeholde store mængder indhold og gruppere det meningsfyldt.

Og hvis ikke vi kan finde den rette funktion til jeres Drupal 9 hjemmeside i et af de 7000 eksisterende Drupal-moduler, så kan vi programmere vores eget modul specifikt til din hjemmeside. 

 

Kontakt os

Vi udvikler hjemmesider i Drupal 9, der fungerer nemt og hurtigt

Drupal er et komplekst system, og derfor er det vigtigt at have fokus på, hvordan man udvikler og udvider funktionaliteten, så det er nemt, hurtigt og intuitivt at bruge både som besøgende og som redaktør. 

Derfor sørger vi altid for, at vi tilrettelægger indholdsredigeringen, så det bliver nemt at arbejde med hjemmesiden og opdatere indholdet som redaktør fremadrettet.

Og ligesom hjemmesiden skal være hurtig for de besøgende, så skal backenden også være hurtig for redaktøren. Derfor udnytter vi blandt andet specielle systemer til at højne hastigheden på selv komplekse portaler.

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Vi har flere års erfaring med at udvikle Drupal 9 hjemmesider

Komunikado har eksisteret siden 2009, og vi har arbejdet med hjemmesider i Drupal siden. Det betyder, at vi med 10 års erfaring som Drupal-eksperter ved, hvad vi laver. Vores egne danske eksperter er klar til at levere kvalitetssikrede og målbare løsninger til dig, der vil have en Drupal-hjemmeside. Vi hjælper med alt fra konsulentydelser til store, komplekse løsninger.

Vi er medlem af DrupalPro

Vi har i mange år været medlem af DrupalPro i Danmark. Det betyder, at vi aktivt støtter op om Drupals community og de etiske retningslinjer, vi er blevet enige om i branchen. For dig som kunde betyder det, at du kan stole på, at vi er 100% inde i, hvordan vi i branchen arbejder med at udvikle hjemmesider i Drupal. 

Vi har eget Drupal hosting setup

Vi har hostet Drupal-løsninger på mindre skala og på entreprise-niveau sammen med førende eksperter i mange år. Det betyder, at vi er 100% inde i vores set-up, og du kan som kunde derfor regne med, at vi altid finder de bedste løsninger til dig.

Vi er et seriøst bureau

For os er det et krav, at vores udviklere mestrer Drupal og arbejder i overensstemmelse med Best Practise for, hvordan man udvikler hjemmesider med Drupal. Du kan derfor være sikker på, at vi tager vores arbejde alvorligt, og at vi altid bestræber os på at finde den bedste løsning til dig og din virksomheds hjemmeside.

Vi er din digitale partner

Vælger du Komunikado, får du mere end blot en Drupal 9-udvikler. Du får en partner, som er 100% digital og som har mere end 10 års erfaring som webbureau. Vi tager os af alle elementerne af din online tilstedeværelse, og du kan du regne med, at vi ved, hvad vi laver. Vi sørger altid for, at du får de bedste løsninger til dit behov.