Cases

Komunikado - Det rigtige webbureau

Kost.dk

Fokus på en ny og værdiskabende brugeroplevelse har givet pote hos Kost og Ernæringsforbundet.

SEVU

Sekretariatet for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser - SEVU - består af seks forskellige uddannelser og fire faglige udvalg. Hertil har det været Komunikados opgave at etablere en samlet webløsning samt en ny visuel identitet. Både samlet for SEVU, men også for de enkelte udvalg.

Triscan

Med en ny, omfattende, flersproget Drupal 9-portal, lykkes det os at skabe mere trafik hos Triscan.

Jysk Diner

Jysk Diner er et landsdækkende diner transportable, der tilbyder mad ud af huset. Komunikado har sørget for at opgradere kundens webshop fra Magento 1 til Magento 2, så vedligehold og sikkerhedsopdateringer vedblev at være muligt, samtidig med at webshoppen er udviklet med værdiskabelse og brugeroplevelse for øje.

AffaldPlus

Med et moderniseret visuelt udtryk og fokus på en platform, der kunne håndtere alle, har AffaldPlus opnået stor fremgang.

Off The Pitch

Off The Pitch er en service, der inden for fodbold leverer et praktisk værktøj til klubsammenligning, finansielle dashboards og fodboldjournalistik. Komunikado har leveret en opdateret og tilpasset hjemmeside til kunden med en forbedret kunderejse, der har flyttet fokus det rigtige sted hen.

Scanlux

Scan Lux Flexible A/S udvikler, markedsfører og sælger plastemballageløsninger til kunder i hele Norden. Komunikado har til Scanlux lavet en tidssvarende og ekstremt funktionel webside med indbygget B2B-webshop med et stærkt købsflow, der skaffer flere kunder til virksomheden på tværs af kanaler.

Golfshoppen

Golfshoppen er en stor dansk online golfshop, der har været online siden 2003. De forhandler et stort udvalg af golfartikler til konkurrencedygtige priser. Komunikado har udviklet en ny og opgraderet webshop til Golfshoppen i Magento 2, der er lykkes med at være både sikker, hurtig og værdiskabende for virksomheden og dens mange onlinekunder.

NAAR

Nørre Aaby Realskole er en fri grundskole for hele Vestfyn med cirka 400 elever fra børnehaveklasse til 10. klasse. Realskolens værdigrundlag bygger på gensidig forpligtelse, faglighed, tryghed og traditioner, og med fokus på den enkelte elev kan de bryste sig af at have et af Middelfarts højeste karaktergennemsnit.