Vi laver personlige webløsninger med skarp webudvikling

Vores skarpe webudviklere kan programmere alt indenfor webløsninger, så din hjemmeside bliver et vigtigt og nemt værktøj for din virksomhed, der klarer alt lige fra administration til kommunikation. 

Vi kan hjælpe dig med et udvikle webløsninger indenfor bookingsystemer, intranet, integrationer og meget mere, og vi leverer altid stilfulde og tidssvarende løsninger. 

 

Se vores cases

Vores erfarne webudviklere har speciale i at lave nye løsninger

Vores skarpe webudviklere har mange muligheder for at lave nye løsninger indenfor webudvikling, hvilket gør, at vi kan lave websites med selv meget komplekse bookingsystemer og integrationer.

Det betyder, at du ender ud med en meget funktionel webside, hvor alle løsninger og systemer er integreret, så det både er nemt for dig at betjene og brugervenligt for dine kunder. 

Vores webudvikling kan klare det meste

Vi kan designe og konstruere webapplikationer i alle størrelser, hvilket vil sige, at vi både kan udvikle webløsninger, der omfatter komplekse bookingsystemer, og vi kan udvikle webløsninger, der klarer mindre praktiske problemer, som tilmeldingen til et nyhedsbrev, på en innovativ eller kreativ måde. 

Vi laver webudvikling indenfor services som:

  • Intranet
  • Headless CMS
  • Webapplikationer
  • Udvikling af plugins
  • Bookingsystemer 
  • Virksomhedsportaler 
Kontakt os

En god strategi lægger bunden for god webudvikling

Hos Komunikado har vi nogle af de mest optimale muligheder for at analysere dit behov og din målgruppe, inden vi går i gang med at udvikle en webløsning.

Vi sørger selvfølgelig altid for at sætte os grundigt ind i din virksomhed, når vi begynder et webudviklings-projekt, så vi kan udvikle den webløsning, der er nødvendig og bedst til at håndtere det behov, der ønskes af den. 

For at vi kan lykkes med det, kræver det, at vi får en solid indsigt i netop din virksomhed og dine målgrupper - det sker typisk i forbindelse med en 

Strategiworkshop:

  1. Hvad er visionen og missionen for din virksomhed?
  2. Jeres produkter og Unique Selling Points
  3. Målgrupperne og deres kendetegn
  4. User stories og kunderejsen

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Vi sørger for, at al din webudvikling spiller 

Når vi skal hjælpe dig med at udvikle din næste webside, vil vi altid have helhedsoplevelsen for øje. Det betyder, at vi kan klare alt lige fra den første målgruppeanalyse til udvikling af din webløsning og implementeringen af den. Derfor behøver du kun at gå til ét webbureau, når du skal have udviklet webløsninger til din virksomhed.

Vi er up-to-date på teknologierne

Vi følger altid med den teknologiske udvikling og de nye brugerkrav. Derudover sørger vi for, at vores løsninger fungerer optimalt på både mobil, tablet og computer, så din website fungerer overalt – hver dag.  

Vi skaber tilfredse kunder

Vi brænder for det, vi laver, og vi er altid parate til at gå den ekstra mil for at give dig den rigtige løsning fra start. Vores energiske team giver altid alt, hvad de har, og vi vil altid sørge for at have dig med i hele processen, så vi kan udvikle en løsning, både du og vi bliver stolte af og glade for.

Vi har over 10 års erfaring

Vi har over 10 års erfaring med webudvikling, og vi har siden vores oprettelse i 2009 udviklet kompetente og helhedsorienterede digitale løsninger sammen med vores kunder. Derudover drifter vi altid de digitale løsninger, vi udvikler, selv. Det skaber trygge og glade kunder, som bliver hos os i årevis.

Vi arbejder helhedsorienteret 

Alle vores projekter tager udgangspunkt i, at vi først og fremmest får en grundig forståelse for netop din forretning. Det betyder, at vi kan hjælpe dig allerede fra konceptudviklingens start og til markedsføringen af den færdige løsning.