Professionel webshop giver højere konverteringsrater

En godt designet professionel webshop med høj funktionalitet sikrer glade og tilfredse kunder, der handler mere og med glæde vender tilbage for at handle hos dig. 

Udover at have høj funktionalitet, så skal din webshops visuelle identitet og design udstråle din virksomheds værdier og holdninger, så helhedsindtrykket appellerer til målgruppen. Vi tager højde for alle disse aspekter, når vi udvikler din professionelle webshop. 

 

Se vores cases

En professionel webshop med fokus på funktion og visuelt udtryk

Moderne forbrugere har i dag ofte flere muligheder for at handle det samme produkt online, derfor er det vigtigt, at din webshop synliggør din virksomheds positive værdier og holdninger gennem helhedsindtrykket.  

Din webshop skiller sig positivt fra mængden, når du sørger for, at alt lige fra funktioner til design appelerer til lige nøjagtig din målgruppe. 

Funktion og design skal gå hånd i hånd

Hos Komunikado sørger vi altid for, at din webshop repræsenterer din virksomhed bedst muligt, samtidig med at den tager højde for dine kunders behov og ønsker. Vi udvikler webshops på baggrund af omfattende brugerundersøgelser, så alt er udviklet med slutbrugeren for øje. 

 

Kontakt os

En professionel webshop guider elegant fra velkomst til køb 

Når vi arbejder med at udvikle webshops sker det altid ud fra et klart strategisk formål, hvor fokus er på at skabe gode brugeroplevelser for målgrupperne.

Det er nemlig den gode brugeroplevelse, der let og elegant sikrer, at dine brugere går fra at være besøgende til at være kunder. 

For at vi kan lykkes med det, kræver det, at vi får en solid indsigt i netop din virksomhed og dine målgrupper - det sker typisk i forbindelse med en 

Strategiworkshop:

  1. Hvad er visionen og missionen for din virksomhed?
  2. Jeres produkter og Unique Selling Points
  3. Målgrupperne og deres kendetegn
  4. User stories og kunderejsen

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Vi udvikler webshops, hvor kunden er midtpunkt 

Hos Komunikado har vi stor erfaring med at skabe innovative og unikke webshops for både store og små virksomheder. Vi har eksisteret i mere end 10 år, og lige siden vi startede som webbureau, har vi lavet webshops, der skaber værdi for vores kunders virksomheder fra dag ét.

Vi ser ud over landets grænser

Selvom vi er et lokalforankret team, kan du være helt sikker på, at vi altid har 100 procent styr på de nyeste trends og den nyeste forskning indenfor webshops. Vi skeler i høj grad til udlandet, hvilket gør, at du som kunde hos os kan være sikker på, at din webshop altid er up-to-date på de nyeste trends.

Vi sætter det gode samarbejde i højsædet

Vi har kontorer i hjertet af Aarhus, hvor du altid er velkommen, men vi har kunder i hele Danmark, og vi kører gerne ud til din virksomhed, når vi skal holde møde eller give en status på vores samarbejde. For os er det vigtigt, at vi har et godt samarbejde gennem hele processen, så vi ender ud med et produkt, som både du og vi er stolte af og glade for.

Vi kommer hele vejen rundt

Med vores team af specialister indenfor webdesign, programmering og online markedsføring, sørger vi for, at din næste webshop indfrir sit digitale potentiale. Vi ved, at det er vigtigt at tænke på helheden, når man vil skabe en succesfuld webshop, og det kan vi i den grad hos Komunikado

Webshops til B2B- og B2C-virksomheder

Hos Komunikado har vi erfaring med at udvikle både B2B webshops og B2C webshops, så vi ved altså, hvad der virker, uanset om dine primære kunder er private eller professionelle. Vi er sikre på, at vi kan lave en professionel webshop til dig, der optimerer din konvertering, så du oplever flere salg per besøgende kunde.