Magento 2 webshop

Hos Komunikado er vi eksperter i Magento. En Magento 2 webshop giver en hel række af nye features, der adskiller sig fra version 1. Her kan du læse, hvorfor Komunikado skal hjælpe dig.

Derfor skal Komunikado hjælpe dig med din Magento 2 webshop:

Magento 2 er fremtiden

Magento er i konstant udvikling. I den her version er der blevet arbejdet rigtig meget med opsætningen af Magento, hvilket gør systemet hurtigere. Derudover er der blevet kræset for designet, så udviklerne lover, at deres standard temaet er blevet lækrere. Derved kan vi hjælpe dig med at få en både funktionel, hurtig og lækker side.

Vi har styr på det

Vi har arbejdet med Magento i over 10 år. Derudover sørger vi for konstant at holde os opdateret og sørge for, at vi er helt inde i det nyeste systemer – det gælder også Magento 2. Vores egne danske eksperter ligger en dyd i konstant at dygtiggøre sig, så du får tilbudt de bedste løsninger.Du kan altså forvente, at vi ved, hvad vi laver, hvis du vælger os til at fikse din Magento 2 webshop.

Din webshop får en opgradering

En opgradering fra Magento 1 til Magento 2 er en oplagt mulighed for at få ryddet op i dit site. Her har du mulighed for at overveje, hvilke funktioner du gerne vil have på dit nye site, eller hvilke funktioner der skal opdateres eller fjernes. At opgradere sit site er ligesom at opgradere alt andet. Magento 2 er hurtigere, mere logisk og smartere. Selvsagt er der funktioner, som ikke var tilgængeligt tidligere. 

Jo hurtigere, du opgraderer, jo bedre

Det kan virke uoverskueligt at skulle opgradere sit Magento site, og det vil også kræve tid for dig og dit team at blive fortrolige med det nye system og lære at manøvre rundt i det. Men det kan altså godt betale sig. For på et eller andet tidspunkt skal du opdatere, ellers bliver afstanden til konkurrenterne for stor. Derudover er der større risiko for hackerangreb, hvis ikke du opdaterer, idet fokus på opdatering ligger hos den nyeste udvikling. Det samme gælder for udviklingen af extensions. 

Se hvordan vi har hjulpet tidligere kunder:

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Hvad er Magento 2?

Magento 2 er en udvikling af Magento 1, som blev lanceret i 2015. En opgradering til Magento 2 webshop vil være et helt anderledes udseende end Magento 1. En opgradering kræver god planlægning fra dig og dit team. 

 

I skal tage stilling til, hvilke funktioner I vil tage med videre fra Magento 1, hvilke funktioner der skal forbedres, eller som I ikke bruger. Planlægger og struktureres opgraderingen ordentligt, kan I komme ud på den anden side med et velfungerende og lettere site. Bliver opgraderingen planlagt ordentlig, har du og dit team også bedre tid til at blive kompatibel med Magento 2.