Konverteringsoptimering

Med konverteringsoptimering kan I få mere ud af jeres besøgende. Alle online services har et formål og et mål, hvad enten det er salg, tilmelding eller information. Vi hjælper jeres kunder hen til jeres formål.

Derfor skal Komunikado hjælpe jer med konverteringsoptimering:

Vi har over 10 års erfaring

Komunikado har eksisteret siden 2009, og hver dag arbejder vi på at blive endnu dygtigere. Det betyder, at vi har styr på, hvad vi laver – også inden for konvertering. I kan regne med, at vores løsninger er gennemtestede, så I får det bedste resultat. Vores medarbejdere er erfarne inden for branchen, og de lægger en dyd i, at I bliver tilfredse med vores arbejde.

Vi SEO-optimerer

Hos Komunikado tilbyder vi også SEO-optimering, som også hjælper på konvertering. SEO optimeret sider konverterer i gennemsnit 65 procent bedre end andre digitale kanaler. Det betyder, at hvis jeres site bliver SEO optimeret, så kan I forvente mere trafik på jeres site og forhåbentlig mere salg. Det kan I, fordi SEO optimerede sider ranker bedre på Google. Altså, jeres site ryger højere op i resultaterne, jo bedre SEO optimeret det er, så jeres kunder lettere finder jeres site.

Vi sætter os ind i jeres forretning

Inden vi gør noget andet, sørger vi for at sætte os grundigt ind i jeres virksomhed. Det gør vi, fordi vi på den måde, kan hjælpe jer på bedst mulige måde. Det giver os grundlag for at skræddersy vores løsninger til jeres firma. På den måde ved vi, hvad vi skal fokusere på i forhold til, hvad der er vigtigt for konvertering ved jeres site.

Vi arbejder professionelt og personligt

Selvom vores arbejde foregår fuldt ud professionelt, betyder det ikke, at vi går ned på personligheden. Vi ønsker at skabe det bedste samarbejde med jer som kunde. Det betyder, at I altid er velkommen til at give os et kald eller komme forbi, og vi sørger for at have jer med – hele vejen!

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder:

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Derfor er det vigtigt at fokusere på konverteringsoptimering:

Konvertering handler om at engagere jeres kunder, altså, at de på jeres site skal foretage en ønsket handling. Det er den handling som gør jeres brugere til kunder, og en handling som giver værdi for jeres virksomhed. Konverteringsoptimering er altså vigtigt, fordi det er med til at øge jeres omsætning i forhold til den mængde trafik, der kommer til jeres site.

 

Før vi kan optimere jeres site, er det vigtigt at definere jeres mål. Vi skal finde ud af, hvem jeres målgruppe er, hvilken form for optimering I ønsker – er det salg, interaktion, information, eller noget fjerde? Og hvad jeres KPI’er er – altså, hvad de vigtige handlinger er for jeres virksomhed.

 

På den måde kan vi finde de bedste løsninger, så jeres site og ønsker matcher jeres kunders og dermed øge konverteringen.