Konverteringsoptimeret webside guider besøgende til kontakt og køb

Når du konverteringsoptimerer, guider du dine besøgende gennem din webside, og du øger derfor i sidste ende procentdelen af de besøgende, der laver en konverterende handling såsom at tilmelde sig et nyhedsbrev, kontakte dig eller foretage et køb. 

Vi har stor erfaring med at udvikle websider, hvor konverteringsoptimering er i fokus. Det gør, at vi stort set altid kan se målbare resultater i både henvendelser og salg på de websider, vi udvikler for vores kunder. 

 

Se vores cases

Omfattende analysearbejde er grundlaget for konverteringsoptimering

For at få succes med konverteringsoptimering på din webside er det vigtigt at arbejde strategisk med de elementer, der i sidste ende kan være afgørende for, om en besøgende vælger at foretage et køb i din webshop eller henvende sig til netop din virksomhed. 

Hos Komunikado starter vi altid et omfattende analysearbejde af din virksomhed, din målgruppe og din eventuelt eksisterende webside, når vi skal udvikle en webside for dig.

Det analysearbejde skal ligge grundlaget for, at det færdige produkt, vi leverer, er optimeret i forhold til at få så mange konverteringer ud af dine besøgende som muligt.  

Workshops og analyser giver en konverteringoptimeret webside

Vores team af specialister vil indgå et stærkt samarbejde med din virksomhed, så vi sammen kan finde de elementer, vi skal have fokus på for at konverteringsoptimere din webside. 

Som en del af det arbejde vil vi i forløbet komme ind på: 

  • Validering af data
  • Heatmap tracking
  • Analyse af brugeradfærd
  • Optimering af UX og design
  • Måling af effekt
Kontakt os

Med klar kommunikation og identitet vælger besøgende dig

Der er et par simple ting, vi nemt kan implementere på din webside, for at den bliver konverteringsoptimeret.

Vi kan blandt andet sørge for, at den er hastighedsoptimeret, er brugervenlig og indeholder synlige call-to-action-knapper, der opfordrer dine besøgende til at foretage en handling. 

Men derudover skal du overveje, hvordan din skriftlige kommunikation bliver præcis og appellerer til målgruppen, hvordan du leverer på dit 'promise' og ikke mindst, hvordan du skiller dig ud og lader din virksomheds identitet skinne igennem på din webside. 

Hos Komunikado er vi selvfølgelig specialister i konverteringsoptimering, og vi ved, hvordan din virksomhed lykkes med netop det. Vi er med jer på hele rejsen, og vi hjælper jer med at indfri jeres digitale potentiale ved hjælp af konverteringsoptimering. 

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Strategisk designmanual til netop jeres virksomhed

Hos Komunikado har vi altid konverteringsoptimering i baghovedet, når vi udvikler hjemmesider og webshops. Komunikados specialister i konverteringsoptimering vil altid tage dine ønsker og forventninger til din nye webside i betragtning, så vi sammen kan udvikle en webside for dig, der skaber målbare resultater. 

Vi sætter os ind i jeres forretning

Inden vi gør noget andet, sørger vi for at sætte os grundigt ind i jeres virksomhed. Det gør vi, fordi vi på den måde kan hjælpe jer på den bedst mulige måde. Det giver os grundlag for at skræddersy vores løsninger til jeres webside. På den måde ved vi, hvad vi skal fokusere på i forhold til, hvad der er vigtigt for at øge konverteringen på jeres site.

Vi arbejder professionelt og personligt

Selvom vores arbejde foregår fuldt ud professionelt, betyder det ikke, at vi går ned på personligheden. Vi ønsker at skabe det bedste samarbejde med jer som kunde. Det betyder, at I altid er velkommen til at give os et kald eller komme forbi, og vi sørger for at have jer med på rejsen – hele vejen!

Vi har over 10 års erfaring

Komunikado har eksisteret og arbejdet med konverteringsoptimering siden 2009, og det betyder, at vi har styr på, hvad vi laver – især inden for konverteringsoptimering. I kan regne med, at vores løsninger er gennemtestede, så I får det bedste resultat, for vi har allerede skabt målbare resultater for adskillige kunder. Vores medarbejdere er erfarne inden for branchen, og de lægger en dyd i, at I bliver tilfredse med vores arbejde.

Vi SEO-optimerer, så du får bedre konverteringsrate

Hos Komunikado tilbyder vi SEO-optimering, som også hjælper med at øge konverteringen. SEO-optimerede sider konverterer i gennemsnit 65 procent bedre end andre digitale kanaler. Det betyder, at I kan forvente mere trafik på jeres site og forhåbentlig mere salg. Det kan I, fordi SEO optimerede sider ranker bedre på Google. Jeres site ryger altså højere op i resultaterne med en SEO-optimering, så jeres kunder lettere finder jeres site.