Digitalt design bureau med fokus på lækre, effektive og målrettede designs

Det visuelle udtryk er en del af din virksomheds identitet og dermed fundamentet for virksomhedens digitale og fysiske tilstedeværelse.

Dine kunder genkender din virksomhed og dens værdier og holdninger gennem det visuelle udtryk, der er en del af brandet. Det er derfor vigtigt, at der er styr på detaljen og den røde tråd i virksomhedens visuelle identitet.

 

Se vores cases

Designguiden sikrer ensartet og troværdigt branding på alle platforme

Moderne forbrugere bliver i dag massivt eksponeret for markedsføring nærmest døgnet rundt via mange forskellige kanaler. 

Derfor er det nødvendigt at skabe stærke visuelle universer, som drager målgrupperne og sikrer en ensartet og tydelig kommunikation på tværs af alle platforme.

Designguiden siger sandheden!

Hos Komunikado er alle vores projekter funderet i en gennemført og struktureret designguide, som typisk indeholder retningslinjer for og design af:

  • Logo
  • Farveskemaer
  • Visitkort & stationary
  • Billedstil og typer
  • Tryksager
  • Digitale markedsføringsmaterialer

 

Kontakt os
brandmanual

Strategisk digitalt design fanger opmærksomheden og fører til øget salg

Når vi arbejder med digitalt design sker det altid ud fra et klart strategisk formål, hvor fokus er på at skabe gode brugeroplevelser for målgrupperne.

For at vi kan lykkes med det, kræver det, at vi får en solid indsigt i netop din virksomhed og dine målgrupper - det sker typisk i forbindelse med en 

Strategiworkshop:

  1. Hvad er visionen og missionen for din virksomhed?
  2. Jeres produkter og Unique Selling Points
  3. Målgrupperne og deres kendetegn
  4. User stories og kunderejsen

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Vi skaber unikke brugeroplevelser og digitale design

Hos Komunikado kan vi hjælpe dig med alt indenfor design af din webside. Vi har eksperter og specialister, der ved alt om webdesign, brand guidelines, visuel identitet og logodesign, og de ved alle, hvorfor disse designelementer er vigtige for at dit website oplever den bedste konverteringsoptimering. 

Godt digitalt design sælger

Faktisk viser undersøgelser, at op mod 88% af brugerne er villige til at betale mere for produktet, hvis brugeroplevelsen er bedre. Så når din hjemmeside eller webshop har et godt design, efterlader det brugeren med et godt helhedsindtryk, og det skaber merværdi for din virksomhed, der vil opleve flere konverteringer i form af flere salg og flere henvendelser.

Vi skaber unikke designs med værdi

Når vi designer online-løsninger til dig, har vi altid stort fokus på at skabe et unikt design, der giver din virksomhed en online-identit, som appellerer til dine kunder. Vores fornemste opgave er at give dig et produkt, som du er stolt af at vise frem som dit online visitkort, og som skaber værdi for din virksomhed.

Det er kunderejsen der tæller

Vi har altid fokus på, at dit digitale design giver dine kunder den bedste brugeroplevelse fra aller første gang, de besøger din webside, til de giver den en positiv anmeldelse og kommer igen. Det gør vi, fordi det er kundens helhedsindtryk af rejsen gennem din virksomhed, der har betydning for, om du får succes online. 

Er digitalt design også for B2B-virksomheder?

Det korte svar er - ja! Digitalt design er for alle virksomheder, der ønsker, at deres kunder har en god og helhedsorienteret oplevelse på deres webside. Et fuldendt digitalt design giver dine brugere et indtryk af, at de bliver taget seriøst, og det er i sidste ende det, der afgør, om brugeren vælger dig frem for dine konkurrenter.