Digitalt design

Vi skaber prisvindende digitalt design med fokus på den gode brugeroplevelse – det skaber resultater og høje konverteringsrater!

Derfor skal vi stå for dit digitale design:

Prisvindende webdesign

Vi har styr på detajlerne

Design og programmering hænger sammen

Vidste du?

At ifølge undersøgelser vil op mod 88% brugerne betale mere for produktet, hvis brugeroplevelsen er bedre. Dit digitale design er dermed langt mere end blot farver, typografier og UI, det er vejen til kunder frem for besøgende!

Se hvordan vi skaber glade kunder og øget indtjening med godt webdesign

Et gennemført og troværdigt digitalt design er en forudsætning for succes:

Et godt digitalt design er baseret på et klart strategisk formål. Det digitale design sørger for at fortælle den unikke fortælling om netop jeres virksomhed, med de grafiske virkemidler der får jer til at virke tiltrækkende på netop jeres målgruppe.

Det første vi som mennesker registrerer, når vi støder på et brand, er farver og form. Allerede på det tidspunkt danner vi os nogle forestillinger om, hvad det er for en virksomhed, vi har at gøre med.

I dag er den overvejende måde vi søger information og kommer i kontakt med hinanden på, i høj grad centreret omkring vores hjemmesider og dermed det webdesign virksomheden har valgt.

Hos Komunikado skaber vi overskuelige og inspirerende webuniverser, som gør kunder og brugere interesserede og hjælper dem til at foretage de handlinger, der giver værdi for din virksomhed - det er din sikkerhed for at få succes på nettet!

Det siger vores kunder:

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.
Javascript is not enabled
Se alle cases

Vi har 10 års erfaring at skabe gode brugeroplevelse og prisvindende digitalt design:

Hos Komunikado får du en partner som er 100% digitale med mere end 10 års erfaring med onlineformidling såvel tekstuelt som visuelt.

For os er det afgørende for et godt samarbejde, at vi sætter os grundigt ind i din forretning, herunder dine produkter og services, dine målgrupper og hvad der gør din forretning unik. 

Det er heller ikke nogen hemmelighed, at vi er et ambitiøst bureau, hvilket indebærer, at vi spejler længere end den hjemmelige andedam. Vi sætter en ære i, at holde os konstant opdateret på hvilke trends der er og i endnu højere grad kommer. 

Hos os bliver digitale designs udarbejdet i et tæt samarbejde mellem dig som kunde, konceptudviklere, designere og udviklere for at sikre at det vi skaber flotte, funktionelle hjemmesider der performer.